Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

West Amerika Vortex reis oktober 2017 Deel 1

 

In oktober 2017 reisden Guido en Sabrina door west Amerika.

We nemen je mee op onze reis en delen onze ervaringen met jou.

 

Doel van de reis" verbinden met onze Inner Spirit.

Inner:  in wat je voelt en denkt vanuit je hart.

Spirit:  vanuit een Geestkracht, levens kracht, vuur energie.

 

We reden naar bijzondere krachtplaatsen waar een prachtige en overweldigende energie met onze Inner Spirit contact maakte. Door contact te maken via je Inner spirit met de vortex energieën raak je patronen, gevoelens en gedachten, fysieke en emotionele pijnen aan, die getransformeerd worden. 

Bewustwording: Wanneer je ontvankelijk contact maakt met jezelf, je je schaduwkanten accepteert en dat wat zich aandient liefdevol is. Laat de schaduwkant door je heen stromen, bekijk en voel deze  en wordt bewust van je patroon. Wanneer je dit lukt heb je toegang tot spiegelwerk. Je energetisch lichaam reageert op iedere stap die je maakt en verandert in een krachtiger veld. Van daaruit heb je de toegang om ze via het licht te laten oplossen zodat er ruimte vrij komt in jouw zijn en je verder mag groeien, nieuwe inzichten en bewustzijn verkrijgt op je levenspad en zielen doel. 

 

 

De ervaringen en bewustzijn die we hebben opgedaan hebben we verwerkt in ons programma aanbod. In de agenda op de website staan de evenementen. 

 

 


  

 

Dag 1

Datum: 9 oktober

Staat: Nevada

Bestemming: luchthaven van Las Vegas, auto huren

Waar overnachten we: Las Vegas