Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sabrina's ervaringen 1

Zo 26 augustus 2018

Vorig jaar op 26 aug 2017 waren we al maanden druk bezig om ons trouwfeest in onze tuin te houden.

We hadden een bijzonder fijne dag.  De mensen die deze dag met ons deelden, hebben genoten van een fijne kalme sfeer. Het harde werken had zich geloond. Echter de dag na het opruimen brak een moment voor Sabrina aan...…..de levenslessen kwamen op mijn pad...…….

Maanden van minimaal 60 uur had ik gewerkt en ik liep op mijn tenen. Ik wilde alles perfect hebben zoals ik het voor me zag. “Een mislukt doel” vanuit mijn perfectionisme gezien, betekende teleurstelling, verdriet, niet begrepen voelen en eenzaamheid. Intern gebeurde er van alles ik werd onrustig, en reageerde gestrest. Maar dat was nog niet alles. Ik ging ook harder werken, want mijn motto was: “als jij of jullie het niet willen doen dan doe ik het toch”. Een motto dat ertoe leidde dat ik burn-out verschijnselen zelf aan het creëren was, en me veilig voelde om in een vicieuze slachtoffer rol te verblijven.

Ik wil me niet meer eenzaam voelen. Ik heb een gevoel en een gedachte die ik graag wil delen. Heb geleerd dat we niets kunnen afdwingen. Om onbevooroordeeld door het leven te kunnen gaan en volledig in acceptatie, vrede en liefde met onze medemensen een fijn leven te hebben, is wat mij betreft een van mijn belangrijke lessen.

 

Zoals de Maya’s volk ons leert:

In lach’ech (ik ben jij of jij bent mij).

 

In oktober 2017 gingen we naar West Amerika ( Zie het reisverslag op de site ). Ik had uiteraard niet alles volgens mijn lijstje klaar voordat we vertrokken.

Maar ondanks dat verheugde ik me enorm. De vliegreis was ontzettend vermoeiend. Onbewust was mijn lichaam de reserves aan het gebruiken. Naarmate de reis langer duurde hoe stijver mijn lichaam aanvoelde. De motoren, het plaatwerk en de wind die suisde kwam hard binnen. De oordopjes waren niet voldoende om minder geluid te horen. Het leek wel een grote ballon waarin ik zat. Energieën kwamen binnen maar ik had geen energie/kracht meer om in balans te blijven. 26 uur onderweg met een nachtrust van maximaal 2 uur. We waren blij toen we veilig op onze hotelkamer in las Vegas aankwamen. Die nacht verbleef ik in een diepe aaneengesloten slaap. De volgende ochtend stond ik versuft op het balkon en werd ik bewust dat ik in een ander deel van de wereld was.

We zette na het ontbijt onze reis voort om prachtige plekken te bezoeken. De blijheid van Guido dat hij weer terug was in zijn homeland straalde van hem af. Zo fijn om te zien en aangeraakt te worden in zijn energie. Samen ervaarden we de schoonheid van de natuur, de rust, de eenvoud, zien hoe de dieren leven, de vortex energieën die je energetische lichamen aanraakten en in beweging brengt zodat je de mogelijkheid hebt om te kunnen veranderen, transformeren en te kiezen wat bij jou het beste past. Hier kreeg ik enorme energie van en ik laadde mijn batterij op. De vreugde in me kon weer groeien en de glimlach verscheen vaker op mijn gelaat. Maar mijn biologische klok was van slag, en de reserves waren niet aangevuld..

Verzuringen, ontstekingen, bacteriën enz. hadden de vrijheid om datgene te doen wat voor hun belangrijk is om te leven en overleven……….wie heeft het meeste recht? Ze verblijven in het lichaam op een plek waar ze zich veilig en in harmonie voelen.

Het gaat om Jezelf prettig voelen in het lichaam waarin je in dit leven verblijft, en durven te kiezen voor jezelf. Het boek spiegelwerk van Louise Haye had ik in Amerika bij me en ik heb het toegepast. Het werkte tot en met december 2017. Mijn lichaam was ontstekingen aan het vertonen, mijn holtes, oren, kaken en tanden voelde ziek. Er is toen ook een ontstoken tandwortel operatief verwijderd. Antibiotica, pijnmedicatie waren onderdeel van mijn leven. Het herstel verliep met ups en downs. Op een dag voelde ik mijn lichtvlam, mijn Inner spirit en maakte contact met mijn hogere zelf. Ik kreeg diverse namen door van voedingsmiddelen en supplementen die mijn lichaam nodig had om te herstellen. Ik ging toepassen wat ik doorkreeg.  

violette straal van heling

Sabrina kreeg tijdens december 2017de healing methode met het violette licht door.

 

Tijdens de jaarceremonie heb ik deze methode geïntroduceerd. En zal zeker nog eens terugkomen in het programma. Binnen andromeda workshop en de engelen jaarcursus komen ook diverse meditatie aan bod.

Wanneer je in disbalans raakt, brokkelt jouw energie af. Je fysieke lichaam wordt ziek en er komen gaten in je auraveld. In deze gaten kunnen zich gemakkelijk blokkades gaan ophopen en dit kan doordringen tot je fysieke lichaam. Andere gastheren kunnen zo gemakkelijk zich nestelen en vermeerderen. Wanneer dit fysieke proces aan de hand is dan is het moeilijk om contact te leggen met je hart, je hogere zelf en of de spirits. In mijn praktijk help ik baby’s, kinderen en volwassenen met het reinigen van het energieveld via een ouderwetse smudge methode vanuit de oude volkeren. Ik voel in de lagen en verkrijg informatie die van belang is voor het moment om geheeld te mogen worden. Vervolgens breng ik het hele chakra systeem op orde via klanken afkomstig van Tibetaanse en kristallen klankschalen.

Het leven is een hele uitdaging. We kunnen de reis, hoe we reizen, met wie en wanneer zelf bepalen. Zolang jij en de ander zich hierbij in balans voelen.

Mijn ziel hunkert al mijn hele leven om te willen leven in harmonie. Ik ben een gevoelsmens. Geven nemen en delen zijn voor mij het allerbelangrijkste. Maar op welke wijze? Hoe doe je dat? Wat is harmonie en balans? Ja ik ben ook een mens. Ik ben niet perfect en ondanks hoe ik me voelde heb ik vele coaching sessie en behandelingen in de praktijk gegeven. Vanuit de mensen kreeg ik feedback dat ze zich veel beter voelde, geen pijn meer hadden, meer in hun kracht, en energieker en vrolijker waren geworden. Echter mijn licht ging meer en meer uit en ik zag niet meer dat ik slecht voor mezelf zorgde….. wat betekend dat? Opnieuw bijstellen en leren grenzen te stellen. Wat voelt goed en wat niet meer.

Vanuit verbinding met mijn hogere zelf en alle informatie die ik tot heden heb verkregen via boeken en studies, verkrijg ik de volgende boodschap. Alles wat er in je fysieke maar ook energetische lichaam verblijft wil leven in harmonie vanuit hun eigen voorwaardes. Er bestaat geen goed of fout, er zijn alleen maar consequenties. Wanneer er vanuit het menselijk ego en niet vanuit innerlijke energie handelt, ontbreekt de inspiratie en voel je je na een poosje opgebrand en leeg, want je wordt niet vanuit de bron gevoed. Wanneer je niet geaard bent, zul je niet over genoeg kracht, uithoudingsvermogen, moed en doorzettingsvermogen beschikken.

Jij en ik hebben de keuze. Zit je gevangen in een slachtofferrol? Ik heb ingrijpende gebeurtenissen meegemaakt en hierop voor mij emotioneel passend gereageerd. Een van mijn lessen die ik tijdens deze heftige fase geleerd is dat ik NEE kan zeggen bij alles wat niet goed voelt. Wanneer we het niet met elkaar eens zijn dat kan en mag. ieder heeft zijn eigen normen en waarden en niemand is perfect. ik heb in de praktijk een aantal dingen op een rij gezet en losgelaten wat voor nu niet meer past. Loslaten geeft meer ruimte. 

Ik ben me nu in het heden bewust dat wijzelf toegang hebben om te bepalen welke licht frequenties we verwezenlijken.

De tijd is rijp om vrede te sluiten met wat er is en verder te gaan. 

 

Opdracht & Meditatie:

Zoek een foto van jezelf met jouw schaduw, maak een tekening of zie het voor je via jouw derde oog ( 6e fysieke chakra). Pas de diepe buikademhaling toe.