Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Webshop

Sedert 2015 ben ik distribiteur van Forever living products

Onder de naam Sabrina Dohmen met mijn nummer:  FBO ID 310002031730

 

HUIDVERZORGING. Ontdek de innovatieve huidverzorgingsproducten van Forever. Het assortiment bestaat uit verschillende lijnen met milde producten voor gezichts- en lichaamsverzorging. De formules zijn grotendeels ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met natuurlijke extracten. Geniet van heerlijke crèmes, rijke lotions, zachte cleansers en voedende maskers die helpen bij het hydrateren, verzorgen, reinigen en beschermen van uw huid. Forever huidverzorging is geschikt voor hem en haar en voor elk huidtype.

 

Ik sta achter de producten en de korte lijnen “ van de productie tot leveren bij de klant”. Wij in ons gezin gebruiken we diverse producten omdat ze en zeer goede kwaliteit bevatten, en de prijs goed is.

Je kunt via mijn webshop producten bekijken en bestellen. Je plaats de bestelling, geeft je adres in en betaald via Ideal. Je kunt jouw bestelling rechtstreeks laten bezorgen.

Je hebt ook de mogelijkheid om de bestelling bij mij te plaatsen en de producten dien je dan zelf te komen afhalen bij mij.

Wanneer jij zelf besteld en je registreert als costumer op mijn webshop,  dan ontvang je meteen bij je 1e bestelling een korting van 15%. Deze korting blijft gegarandeerd en kan wanneer jij dit zelf wenst uitgebreid worden naar 35%. Vraag mij hoe je het beste tot deze korting kunt verkrijgen.

Tijdens de Producten avonden waaraan je kunt deelnemen kun je o.a. gebruik maken van een gelaatkundige gezicht diagnose en advies. Diverse producten kun je ook uit te proberen. En je ontvangt een goodie bag mee naar huis.

Tijdens Crea& Spirit workshop  is er ook een thema om zelf te leren pendelen en of via een mediatie je kanalen opzetten zodat je weet waar je tekorten en of disfunctioneren hebt en hoe je deze het beste kunt aanvullen.

 

Het is mogelijk om met afgestemde oliën waarin geneeskrachtige kruiden zijn verwerkt een massage behandeling te verkrijgen. 

Deze natuurlijke ongeparfumeerde olie is verrijkt met een mix van Aloë Vera, Vitamine E, A en C.

In combinatie met de samengestelde etherische oliën van Forever is dit een krachtige weldaad voor lichaam en geest. 

Klik hieronder Voor informatie en of producten bestellen . 

WEBSHOP foreverliving FBO ID 310002031730 (Sabrina Dohmen)