Agenda

workshops in samenwerking met collega's

In verbinding met een lieve en talentvolle collega voegen we kwaliteiten samen om een vernieuwde activiteit te kunnen aanbieden.

Met als doel dat deze talentcombinatie, vernieuwing, blijdschap, vrede, ontspanning en liefdevolle overgave teweeg mag brengen.

Tijdens deze workshops verblijf je in de Yurt en op een grondgebied, waar een helende vortex energie is opgebouwd. 

Elke datum heeft een eigen thema en een andere samengestelde groep, waardoor er groeimogelijkheden brengt.

 

 

__________________________________________________________________________________________________

 

 

 

 

Laat je meevoeren in rust en ontspanning..

In deze twee uur durende workshop combineren we de diepe werking van Hatha Yoga met Sound Healing.

Door middel van klanken word je tijdens deze yogales nóg dieper meegevoerd naar diepe rust en ontspanning, waarbij je loskomt van gedachten en emoties.

Blokkades worden opgeheven en je energie zal weer makkelijker stromen.

 

 Sabrina Meuwissen  ”Met Hatha yoga leer je door middel van houdingen (asana’s) en ademtechnieken stap voor stap voelen  wat je grenzen zijn. De houdingen in een les worden op een ontspannen manier  uitgevoerd en zorgen voor meer kracht en souplesse zonder dat het lichaam zwaar wordt  belast. Yoga maakt je bewust van overbodige spanningen en leert je deze los te laten.   Meditatie maakt het denker stiller zodat je naast lichamelijke ook geestelijke  ontspanning ervaart”.

 

Sabrina Swaans – Dohmen “Je leert de stilte ervaren alsook je te uitten via klank, tonen en frequenties. Via o.a. kristallen en Tibetaanse klankschalen, Koshi, Rainbow stick, breng ik je in een diep contact met de klanken van jouw zielentoon”. Het durven toelaten door je lichaam en hart en het uitten van klanken via je keelchakra spoort diepe blokkades op en wanneer je dit toestaat lossen de blokkades op. Naarmate de blokkades zich oplossen voel je je vrijer en kun je klanken uitten die zuivere energie en een andere trillingsfrequentie bevatten”. Dit proces brengt jou een enorme positieve transformatie. Het brengt je groei en een andere kijk op jezelf en je omgeving. Je voelt je vrijer, fitter en meer geaard. Blokkades die aan de oppervlakte zijn gekomen worden in de Yurt gezuiverd en afgevoerd naar gebieden en dimensies waar deze trilling wordt omgezet.

  

Een bijzondere ontmoeting…… en een Echt cadeau voor jezelf 

Wanneer:  1 x per maand op donderdag avond

Zie de agenda voor datums. 

Uitsluitend bij minimaal 10 deelnemers gaat deze avond door!

 

Deelnemers worden op de hoogte gehouden en kunnen kiezen om deel te nemen aan het alternatief programma.

Bij minimaal 6 deelnemers wordt Soundhealing Meditatie aangeboden.

 

  

_______________________________________________________________________________________________________________________

 

Aanmelden voor nieuwsbrief