Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 

Een avond voor jezelf en in contact met gelijkgestemden. Je verblijf je in de Yurt waar ik een helende vortex energie heb opgebouwd met o.a. kristallen. 
Tijdens deze avonden worden methodes aangeboden om jezelf te helen, fit te houden, zuiveren en te verbinden met jezelf, de aarde en de kosmos. 

    

 

Sedert 2011 geef ik cursussen op gebied van het werken met engelen en gidsen energieen. Ik ben een tussenschakel van de Spirits en onderdeel van het grote geheel. Ik verkrijg boodschappen en tekens vanuit jou energieveld en of vanuit een gids, engel, wezens die jou en of mij bijstaat. Tijdens deze avonden integreer ik mijn kennis en tools en deel dit met jou.  

 

 

 

 

Jij bepaalt jouw thema (is geen must), aan de hand van dat wat prioriteit bij jou heeft, of dat wat zich vanuit ontvankelijkheid aandient. 

Er zijn diverse kaartendecks aanwezig waar je gebruik van kan maken om bv een aanvullende boodschap en of antwoord te verkrijgen.  

Via een ademhaling techniek, klankschalen, klankbuizen en helende klanken,  neem ik je mee op een innerlijke ziel reis. Vanuit een trance staat maak jij een diep contact met jouw fysieke lichaam. 

Je lichaam maar ook de aarde bestaat uit circa 70 % uit water. De trillingen, frequenties enz verlopen via je lichaamswater en sappen. Water heeft de eigenschap dat het informatie overdraagt! 

Wanneer de toon van jouw ziel resoneert met je aura veld, je chakra’s en vervolgens je fysieke lichaam binnenkomt, komen er helende liefde energieën vrij. De ziel toon heeft helende eigenschappen.Door de helende werking van de trilling frequenties die afkomstig zijn van de klanken gaan je lichaamscellen, moleculen vibreren en chakra's gaan in de juiste richting draaien. Dit zorgt voor loslaten en opheffen van blokkades. De hogere vibratie van licht en blijheid kan lichamelijke ziekte omzetten. Zo ontstaat er rust, balans en ruimte voor vernieuwde energie en lichamelijke en geestelijke vitaliteit.        

 

 

 

 

Reacties vanuit deelnemers

 

Dankjewel voor de fijne, rustgevende en inzicht en healing momenten. Liefs C

 

Iedere keer als ik in de Yurt binnenstap is het alsof er alles van me afvalt en voel ik me weer vredig. 

Werken met het violette licht (via Sabrina aangeboden kreeg) tijdens de jaarceremonie in jan 2018 heeft me een positieve reiniging in gang gebracht. Voel me daardoor sterker en fitter. Groet E

 

Ik voel een bijzonder krachtveld en liefde wanneer ik in de Yurt verblijf. Mijn dank hiervoor. Hartelijke groet S

 

Tijdens de jaarceremonie maakte ik voor het eerst klanken, het voelde in eerste instantie niet fijn. Ik liet me begeleiden door Sabrina om door mijn blokkades te gaan. Ik voelde een enorme vrijheid. ik ben er nog niet maar het was een geweldige ervaring die ik zeker meer wil gaan oefenen. Lieve groet J

 

Heerlijk om contact te maken met het geluid van de klankschalen. Ik voel dat hele lichaam en geest rustig wordt. liefs M


 

Vergoeding € 15,00  
             

Zie in de agenda voor datums! De Soundhealing meditatie momenten zijn afzonderlijk van elkaar te volgen.

 

Tijdens de Sound healing Meditatie kun je liggen of zitten. 

Wat is aanwezig: Matjes, stoel met armleuning, bank,  kussens en dekens zijn aanwezig.

Neem mee:  Dikke sokken, vest, pen, papier en dat wat voor jouw goed voelt. 

 

Er is plaats voor een beperkt aantal gelijkgestemden. 

Aanmelden via mail of Tel.  06 46 26 79 62. Stuur Sms of Whats app bericht met je naam, welke dag(en) je wilt deelnemen, en met hoeveel deelnemers, dan zal ik dit reserveren. 

Bij het zich niet tijdig afmelden binnen 48 uur, komt men het bedrag alsnog te voldoen ( je ontvangt een factuur of betaal link per email), behalve wanneer jij iemand voor jou in de plaats laat komen! 

 

Ervaar wat Soundhealing meditatie voor jou kan betekenen. 

van ???? tot ????

Sabrina