Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 energetische therapie en lichtwerk

Leren werken met de kosmische lichtfrequenties  

"Ontdek jezelf in alle lagen en alle lichamen in alle dimensies zodat jij lichtwerk met een innerlijk lichtkracht in vertrouwen kunt toepassen"

Leren werken met de Engelen, wezens en de kosmischse lichtfrequenties is voor gevorderde cursisten die een certificaat vanuit jaar 1 hebben behaald of elders een gelijkwaardige kennis hebben opgedaan van het werken met engelen, gidsen, geascendeerde meesters),  dan kun je deelnemen aan het tweede jaar.

Je hebt vrije keuze welke thema's je wilt kiezen. De keuze zal bepalend zijn aan de hand van je mogelijkheden, talenten en met welk kanaal je werkt en jou voorkeur heeft en of  verdieping nodig heeft zodat het meer open staat om een hogere afstemming te bereiken.

Tijdens deze dagen, zal ik vooral coachend sturing geven, en bespreken we ervaringen. je kunt altijd een beroep doen op mij. vooral vind ik dit van belang omdat je met casus cliënten daadwerkelijk in de praktijk gaat oefenen! Daarbij krijg je individuele aanwijzingen en zal ik je nog meer stimuleren om in je eigen innerlijke kracht en licht te staan zodat je zelfvertrouwen en vertrouwen ontwikkeld als lichtwerker.

Een blok start wanneer er minimaal 4 cursisten zich hebben aangemeld. De groep waarmee je start nodigt uit om te leren van elkaar, inzicht te krijgen over je eigen zelven en de triggers te herkennen. Maar ook welke kwaliteiten jou medecursist / collega heeft zodat jullie kunnen doorverwijzen.

Wanneer een cliënt een vraag heeft dan is het de bedoeling dat zij of hij graag geholpen wordt. Het kan zijn dat jij hierbij ondersteuning nodig hebt zodat je cliënt beter geholpen wordt.

Het gaat hier niet om alles alleen naar jezelf toe te trekken, het gaat niet om ego kwesties en wie de beste is en of jij het gevoel hebt dat het jou niet lukt, jij niet geschikt bent, jij hier niet geschikt voor bent enz. wat je mind je nog allemaal meer wilt laten geloven. Deze mind saboteurs wil ik graag bij jullie intensief aanpakken. Ik heb ingevoeld wat ik hierbij kan aanreiken en het voelt goed om zowel vanuit de reguliere psychologie alsook vanuit alternatieve therapieën, en praktijkervaring les en leerstof aan te reiken.

De lessen worden aangeboden in opeenvolgende lessen.  Tussen de lessen zit een periode van circa 4 weken.  Je kunt je per onderwerp / methode inschrijven. Na ieder met goed afgerond thema ontvang je een certificaat. 
 
 
 
  

Psychometreren & energetisch healen ( 1 en 29 juni 2019)

 

Dit thema vraagt om tijd vrij te maken om te leren en te oefenen. Daarnaast daagt dit thema jou uit om je eigen grenzen en kwaliteiten te ontdekken! Durf je de confrontatie aan te gaan om jezelf te spiegelen, je eigen auraveld te leren voelen en zien. Sta je open om een contact te maken met jou liefdesveld, dan ben je ook bereid om dat bij een ander te mogen toepassen.

In deze lessen wordt aangeboden: wat voel, ervaar, en neem je werkelijk waar bij jou eigen energetisch veld en dat van een ander. Je leert goed af te stemmen zodat je in staat kunt zijn om de diversen energieën in je omgeving te onderscheiden. 

We trainen deze dagen onder andere:

 • het derde oog chakra, verbinding met o.a de kundalini energie. 
 • met klank, stemwerk en lichaamswerk ga jij jouw kosmisch, fysieke en aarde lichaam herkennen en op elkaar af stemmen.
 • Via meditatie oefeningen leren afstemmen op energetische trilling frequenties van jezelf en de ander.
 • Je gaat je eigen meditatiereis maken waarin je contact gaat maken met de elementen van de aarde en kosmos om meer in je aardse kracht te staan om beter te kunnen verbinden en switchen in de frequenties vanuit de diverse dimensies. Dit op een voorbereiding om de psychometrie methode volledig toe te kunnen passen via healing. Zodat je bewust wordt van jou helende eigenschappen en hoe integreer je dit binnen  jou werkwijze.
 • Je gaat jezelf leren spiegelen op een dieper niveau. Je leert open te communiceren naar jezelf en omgeving. Via de methode kernkwadranten ontdek je jouw valkuilen en kernkwaliteiten. Tevens prikkelt dit angsten die voor jou als een rode draad van je vorige leven alsook dit leven lopen, te herkennen, erkennen en ze te verwelkomen.
 • Via contact met jou hogere zelf, Engel, Gids, geacendeerde meester ga je automatisch schrift meer oefenen. Hoe ga ik om met mijn (schrijf) gids. Hoe kan ik schrijven met de (schrijf) gids van een ander. Hoe kan ik schrijven met een dierbare overledene, schrijven kan overgaan in tekenen. Hoe vertaal, maak je helder en je integreer jouw verkregen boodschappen.
 • je leert de theorie werken met de aura lagen in je kosmisch, fysiek en aarde lichaam en werkt dit  praktisch uitwerken in de vorm van aura tekening.
 •  Dit weekend kom je in verdieping met het helend lichtwerk v.d engelen energieen en de frequentie waarin zij vibreren alsook samenwerken met jou.
 • Je gaat vooraf het weekend minimaal een casus / client (en)vanuit jouw omgeving kiezen, waarmee je deze dagen aan het werk gaat.
 • Hoe en op welke bij jou meest passende wijze breng je de boodschap over op de vraagsteller. 
 •  Jij onderhoudt contact met de casus client en vertelt over jou bevindingen en of past toe wat je graag wilt inzetten. De casus client wordt verzocht om een evaluatie van de bevindingen op te stellen die met mij worden teruggekoppeld op dag 2.
 • Leren samenwerken omdat dit zeer van belang is omdat: Wat zet je in wanneer je ontdekt dat jou hulp niet toereikend is?, Met wie kun je samenwerken zodat de vraagsteller optimaal wordt geholpen. 

  Wanneer: 1 en 29 juni 2019.

  Tijd: 10.30 tot 16.30

  Kosten € 160,- (contant of anders per pin). 

 

Andromeda sterrenlicht codering "hartverbinding

Andromeda sterrenlicht codering  "Hart verbinding" workshop 

13 juni 2016 ik ben klaar om Andromeda codering "hart verbinding" te gaan doorgeven. November 2014 krijg ik de boodschap van mijn gids Meruad die afkomstig is van het andromeda stelsel, dat er in mei 2015 verbinding wordt gelegd met energetisch healers verspreidt over de aarde. Van mei 2015 tot juni 2016 maak ik mijn ziels reis die me heeft voorbereidt om deze coderringen te mogen leren en toepassen om ze te mogen doorgeven. Het gaat om het leren v.d nieuwe aarde met je eigen weten en bewustzijn. Alle voorgaande methoden en technieken afkomstig van het energetisch werk, heeft uitwerking gegenereerd bij de mensheid en zijn bewustzijn. Het is een uitdaging om los te laten wat je tot nu toe heb mogen leren. Ik inspireer je om met jou innerlijke bron en de de Bron van de kosmos in verbinding te komen. Het proces is voor de energetisch werker individueel op gang gekomen en heeft uitwerking op ieders aardse zielen pad. Diverse energetisch healers krijgen hun eigen gids te zien,  spreken, voelen en ontvangen stapsgewijs persoonlijk door hoe ze anderen de verbinding via Andromeda en de holle aarde mogen leren op basis van hun eigen kwaliteiten en expertise. Diegene die de healers uitzoeken beschikken over hetzelfde trillingsveld en gaan in de leer bij desbetreffende energetisch healer. Iedere healer zal persoonlijke benamingen alsook de methode ontvangen om die door te geven. Ieder kiest intuïtief en via hartniveau uit welke methode het beste bij hem of haar in het NU passend is.

 

Wie kan er aan deelnemen:

Ieder die zich verbonden voelt met het energetisch lichtwerk , mijn gidsen en o.a. het Andromeda stelsel waar ik persoonlijk mee resoneer.

Hooggevoelige en zorgzame individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in de medemens te verplaatsen en empathie, geduld, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie wilt toepassen binnen je dagelijkse leven.

Ieder die een verlangen heeft om te werken met het healen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid!

Ieder die mijn wijze van meditaties en persoonlijk begeleiden als prettig en helend ervaart.

 

Dag 1:  

Contact maken met je aardse patronen en angsten die je weerhouden om in contact te komen met de ruimte in je hart, en deze leren zien en accepteren.

Creëren vanuit je verstand of je hart alsook logica versus gevoel en emotie.

Het reinigen van je menselijk licht lichaam en de innerlijke wereld ontmoeten in het hart.

Verbinding maken via een Maori gebed klank en sound heling dat vanuit het hart komt.

 

Dag 2: 

Maak contact met de boodschappen van mijn persoonlijke gids Anakia zij staat in verbinding met de planeet Venus energie en je innerlijke bron. Kies op welke wijze jij jou hart betreedt.

Via meditatie, klanken oefeningen en ademhaling, onderzoek je jou ruimte van je hart. Maak contact met het middelpunt van de aarde en voel de hartslag van moeder aarde en wat zij jou aanreikt.

 

Dag 3: 

Je ontvang vanuit mijn gids Meruad de codering van het andromeda sterrenlicht – hartverbinding. Je leert om via je zelf liefde contact met het middelste aarde en het sterrenlicht van Andromeda te leggen. Je aardse, energetische en kosmische lichaam zal door de kristallen poort van Andromeda reizen naar het kristallen moederschip waar je de codering ontvangt. Zo ontwaakt jou IK ben, leven in het NU, onvoorwaardelijke liefde en je zelf healing vermogen.

 

 

Datums zijn nog niet bekend.

 

 

 Magnetiseren met kosmische lichtfrequentie stralen.

 • Je leert de basis van magnetiseren en vanuit hier doorloop je alle 7 hoofdstralen die vanuit de scheppende bron komen. Je leert je te verdiepen en te integreren van de helende Kundalini kracht energie. Je gaat op je eigen werkwijze ontdekken of je leert je oude werkwijze te vernieuwen zodat je energetische therapie werk meer verdieping en een groter bereik heeft. Dit thema heeft circa 10 lessen.
 • Wat kun je verwachten tijdens deze lessen.
 • Wat is Magnetisme en hoe weet je nu of jou energetische werken ook daadwerkelijk helend effect heeft. Je gaat onderling oefenen. Er wordt gezorgd dat er voldoende oefentafels deze avond aanwezig zijn.
 • Leren werken met de zeven goddelijke vlammen en de samenwerkende geascendeerde Meesters, Elohim en Aartsengelen. Per les ontvang je een goddelijke vlam meditatie zodat deze kan integreren in je systeem en zodat je ermee kunt werken.
 • Je gaat de helende kundalinikracht die opgerold in je wervelkolom ligt opgeslagen bevrijden. Je leert de kundaline verbinden met al jou lichamen, je veld en je chakra's zodat je als lichtwerker op een verantwoorde wijze als doorgeefluik fungeert. Tijdens de lessen leer je via de Pranayama ( ademhaling beheersing), Meditaties, Mantra's, en Mudra's en Yogahoudingen jouw Kundalini kracht!

 Deze gaat van start uitsluitend op aanvraag bij minimaal 5 geïnteresseerde deelnemers. We planneen samen de dagen in.

  Datums zijn nog niet bekend.

 

 

Reinigen van huizen

 • Binnen deze lessen leer je binnen een huis onderscheidt te maken tussen diversen energieën en waar deze afkomstig van zijn!
 • Je leert onderscheidt te maken tussen energetische parallelle poorten en waar deze op aangesloten zijn.
 • Je leert om deze poorten schoon en open te houden met diverse methodes. 
 • De huizen van de cursisten dienen als leeromgeving. Daarnaast krijg theorie aangeboden  over wateraders en leylijnen, en hoe deze op te sporen.
 • Het maken van een krachtplek en krachtwiel, werkveld, aura - omgeving reiniging met diversen methodes zoals sali en gebruik van edelstenen en o.a. spray's, leren pendelen met energieën binnen de omgeving en wichelroede lopen aan bod komen.

Deze lessen worden binnen de laatste les afgesloten met een theorie examen en praktisch examen in de vorm dat er een huis wordt aangeboden door een onbekende waar wij als groep de reiniging gaan toepassen, maar waar je uiteraard alleen je ronde maakt en ik beoordeel of je alles kunt toepassen wat we binnen de lessen hebt geleerd!

 Deze gaat van start uitsluitend op aanvraag bij minimaal 5 geïnteresseerde deelnemers. We planneen samen de dagen in. uitsluitend diegene met de voorkennis van samenwerken met aartsengelen, energieën kunnen hieraan deelnemen.

 Datums zijn nog niet bekend.