Agenda

Engelen cursus eerste jaar.

"In contact komen met de engelen en hoe kun je deze inzetten binnen je alledaagse leven”

 Mezelf voorstellen

Ik ben sabrina Dohmen en sinds mijn 4e levensjaar in contact gekomen met de Engelen energieen. Het leven is een echte leerschool en ook ik heb al vele lessen doorlopen. thema's die ik heb uitgediept zijn; leren omgaan met zowel de zichtbare als onzichtbare littekens. Littekens die door diverse ervaringen zijn opgelopen en waarvan je graag wilt dat je deze achter je kunt laten. Niet door ze weg te stoppen maar er eerlijk en transparant vanuit een eigen reflexie een helingsproces aan te willen gaan. Ik heb opleiding gevolgd zoals; Ziekenverzorging , Agogisch werker. en heb mijn basis Psychologie en Pedagogiek behaald. Ik volgde de Medische basisvakken en de biomagnetisme. Ik heb de opleiding spiritueel coach afgerond. Echter binnen al deze opleidingen kreeg ik niet te leren hoe ik contact maak met mijn bron energie, mijn innerlijke kracht en mijn liefde of hoe ik een diep contact leg met de engelenenergieen alsook de energeieen van buitenaardse wezen. Ook kreeg ik er niet te leren hoe ik het nu werkelijk kon integreren als vooral normaal zonder dat je omgeving denkt " daar is weer zon zweverig type". Nu komen we dagelijks in aanraking met diverse mensen en hun vooroordelen. Maar we hebben ook de keuze dat je dit soort vooroordelen vooral mag laten bij diegene die ze uitspreken. Op het moment dat ik ervoor koos om gewoon mijn zielenpad te volgen en trouw te zijn aan mijn contact met de kosmische helende energieen veranderde veel in mijn leven. Dit deel heb ik zelf mogen doorlopen en nog dagelijks word ik onderwezen door de engelen, wezen energieen en hoe we deze energieen kunnen inzetten voor ons zelf en voor je omgeving met als doel om een betere balans, vreugde en liefde te hebben binnen het leven op aarde. en ben enorm dankbaar dat ik dagelijks de aanwijzingen opvolgt.

Hoe heftig de energieen door de kosmische standen zoals de super maan standen en de Portal dagen er ook zijn. Ik weet dat er hulp is vanuit de engelen en buitenaardse wezens. Ze staan ieder moment dat we ervoor kiezen klaar om met ons samen te werken aan individuele processen, groepsprocessen en of aarde healingen.  De energieen verschuiven steeds en er dient steeds meer bijgesteld worden aan informatie en hoe we het beste kunnen werken met de helende energieen. 

Iedereen die op mijn pad zijn gekomen in mijn levensreis ben ik dankbaar, want die hebben me de inzichten,

bewustwording en de transformatie mogen aanreiken, en heeft me gevormd tot de persoon die ik nu ben. 

Wie weet komen wij elkaar ook tegen op elkaars levenspad! 

 
 
Voor wie is deze cursus geschikt.
 •  Voor je eigen spirituele en paranormale ontwikkeling.
 • Wanneer je op een praktische werk wijze wilt leren om contact te maken met de Engelen.
 • Hoe hanteer, pas je toe en of zet je de tot nu toe opgedane kennis in die je hebt geleerd door het volgen van cursussen en lezen van boeken.
 • Hoe ontwikkel jij op eigen innerlijke spirituele kracht jou talenten en vaardigheden en hoe kun je daarin contact leggen met je hogere zelf en de engelen om jouw heen!
 • Wanneer je input wilt vanuit meerdere bronnen. De inhoud bestaat uit mijn eigen kennis draag ik daarbij over, vanuit diversen personen en hun zien, en of channelings wijzes.
 •  Jezelf liefhebben en serieus nemen, en ontwikkelen tot een bijzonder mens die zich in balans voelt met al om zich heen! 
 • Wie zijn de Aartsengelen, wat zijn hun kwaliteiten, kenmerken en hoe leggen ze via jou kanalen contact.
 • Het (zelf) ontdekken en of herkennen welke boodschap vanuit de Engelen specifiek voor jou bestemd is en waarom!  
 • Via welk kanaal ontvang jij de boodschappen? Herken en erken, ontwikkel en verfijn je talenten en zet deze vervolgens NU in.
 • In een hogere trillingsfrequentie te komen. Via diverse methodes die ik je tijdens de lessen aanreik.
 • Specifieke thema’s duidelijk maken zoals: liefde ontvangen, geven en delen van overvloed, Onafgemaakte lessen opnieuw leren en hopelijk nu met beter resultaat, loslaten van waar we van houden (onthechten).
 • Hoe zet je de Aartsengelen energieen in bij problemen waar je mee worstelt op gebied van o.a.: relaties, werk, school, carrière, financiën, huisvesting etc.
 • Leren op staan voor transformatie zodat je de engelen healing kunt ontvangen.

 

Waarmee wordt er gewerkt.

Cursusmap: vanuit uitgeselecteerde literatuur. Met vele praktische tips om zelf toe te passen. Je cursusmap en tevens werkboek dient als naslagwerk waar je dankbaar in terugkijkt en nog veel inzichten door zult ontvangen! 

Huiswerkopdrachten: lees deze zo spoedig door zodat je weet wat er verwacht wordt en waar je aan kunt werken.

Dagboek: hierin schrijf je al jou ervaringen op die te maken hebben met de engelen energie ervaringen binnen je leven.

Meditaties: (geleide) en visualisaties en affirmaties, die afgestemd zijn op je sensitiviteit, trilling, alsook om fysiek en mentaal in balans te komen! 

Beeldende kunst: werken met acryl, pastelkrijt, encaustic art.

Aartsengelen kaarten: hoe kun je deze boodschap vanuit de kaarten vertalen binnen je dagelijkse leven.

 
 
Wat komt er aan bod binnen jaar 1.
 • Leer de Aartsengelen en hun kwaliteiten. Hoe kun je hulp vragen en ontvang en pas je hun tekens toe!
 • Je ascenderende lichaam en de weg vrij maken via voeding en spirituele hygiene en energetische reiniging
 • Methode aarde fysiek, energetisch en kosmische bescherming leren inzetten. 
 • In contact te komen met vader kosmos alsook moederaarde.
 • Problemen, karma, uit je verleden, wat ligt er opgeslagen in de familielijn en hoe dit helen met de engelen.
 • Via welk kanaal ontvang jij de tekens en boodschappen vanuit Aartsengelen.
 • Wat is jou persoonlijk voorkeurskanaal en hoe verfijn je dit zodat dit kanaal in goede conditie kan functioneren.
 • Hoe herken en vertaal je droombeelden en mystieke verschijningensymbolen, getallen en tekens.
 • Laat je spirituele wijsheid ontwaken en stap nu in je verfijnings proces.
 • aura cleaner zelf maken en hoe voel jij de auraveld van een ander en kun je dit schoonmaken met behulp van de cleaner en Aartsengel Michael, en andere engelen of gidsen die zich aandienen binnen deze heling!
 • Inzetten van de werkelijke droom incubatie. Wat vertellen dromen je hoe droom je, hoe vertaal jij je eigen droom en zijn de boodschappen voor jou te begrijpen en in te zetten in praktische actie.  
 • Contact maken met je Engel, Gids, persoon van gene zijde.
 • Contact maken met je Beschermengel.
 • Manifestatie van je transformatie  door in contact met je hogere zelf te komen via een innerlijke meditatie reis.  
 • Automatisch schrift toepassen, om al je boodschappen die je hebt mogen ontvangen zodat je ze kunt gaan toepassen binnen jou alledaagse aardse leven!
 • Welk Goddelijk levens zielendoel heb je afgesproken voordat je incarneerde op de aarde.
 • Welke “ aangeboren” talenten en interesses heb je en in hoeverre zet je deze optimaal in.
 • Psychometrie. leer hoe je een foto of sieraad readen. Dit onderdeel zal binnen jaar 2 verdieping hebben omdat er dan gewerkt wordt met het scannen en meten van 21 auraveld lagen

De genezende kracht v.d. engelen kent geen grenzen. Hoe meer je openstaat, des makkelijker je engelen kunt uitnodigen binnen je dagelijks leven.

Als je contact hebt gelegd wordt je zelfbewustwording en zelfgenezend vermogen geactiveerd. 

 

Duur van de cursus - opleiding 1 jaar. Binnen dit jaar zijn er 10 lessen van 2,5 uur. Bij 4 cursisten wordt het jaar gestart. Met datums en tijden word zoveel als mogelijk rekening gehouden. uiteraard kan het voorkomen dat een dag niet zo goed uitkomt? ieder zal dit tegen komen maar dan kunnen we de levensles " geven, nemen en delen" goed oefenen!

 

Tijdens lesdag 10 ontvang je na een goed gevolgd jaar een "inner-spirit engelen certificaat". Uit ervaring is gebleken dat je de beste lessen leert wanneer je zo puur mogelijk in verbinding kunt staan met je zelf en je eigen wijsheden volgt. Hoe sterker je verbinding is hoe beter je de boodschappen kunt waarnemen en zo juist mogelijk kunt filteren alsook integreren binnen je leven. Oefenen en nog eens oefenen dat zal jouw dichter brengen tot de bron.

 

Wanneer je graag meer verdieping wilt verkrijgen dan lees de nieuwsbrief en of op de agenda welke diversen workshops worden aangeboden.

Deze workshops zijn: 

Krachtplek energie leren voelen en contact maken met de natuurwezens, elementen en elementalen. Tijdens deze dag gaan we naar een plek in de natuur waarbij de de platen onder de aarde goed voelbaar zijn en je energetisch doen uitlijnen.  We verblijven op deze plek en we doen de Shuman resonantie meditatie. Deze meditatie brengt je in diepe verbinding met de trilling van moeder aarde en is erg belangrijk voor het morfisch veld. Voor wie interesse heeft om met een groep naar het buitenland te gaan om een krachtplek te bezoeken, zal de nieuwsbrief in de gaten kunnen houden. 

Aura cleaner maken. Deze wordt opgebouwd uit veren die je gedurende de cursus op je pad ontvangt. Iedere veer heeft een andere betekenis. Vanuit het sjamanisme wordt er met de krachtdier symboliek gewerkt. tijdens deze dag krijg je de basis van het auraveld scannen te leren en hoe dit schoon te maken met jouw eigen aura cleaner en zelf samengestelde smudgekruiden. 

Meditatie avonden. om een verfijnder contact te leggen met jezelf en je gidsen en de helende energieen. Deze avonden zijn zeer geschikt om bepaalde hulpvragen die je hebt uit te werken. Maar vooral om in diepe stilte en rust te komen. 

Andromeda workshop. 3 daagse workshop om in verbinding te komen met jouw liefde. om jouw liefde te delen met al om je heen. Je ontvangt de helende lichtfrequenties vanuit mijn Gids Meruad die afkomstig is van Andromeda zodat voor jou samenwerken met het Andromeda sterrenstelsel vergemakkelijkt wordt. Met deze lichtfrequenties kun je diverse hulpvragen behandelen. 

 

Neem gerust een kijkje op de agenda voor meer informatie https://www.inner-spirit.nl/index.php/contact/agenda

 

Wanneer mijn licht jouw aanraakt, ben ik graag een coach en een aarde engel voor jou! 

Van hart tot hart, Sabrina

Aanmelden voor nieuwsbrief