Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Andromeda sterrenlicht codering "hartverbinding

Andromeda sterrenlicht codering  "Hart verbinding" workshop 

13 juni 2016 ik ben klaar om Andromeda codering "hart verbinding" te gaan doorgeven. November 2014 krijg ik de boodschap van mijn gids genaamd Meruad en afkomstig is van het andromeda stelsel, dat er in mei 2015 verbinding wordt gelegd met energetisch healers verspreidt over de aarde. Van mei 2015 tot juni 2016 maak ik mijn ziel reis die me heeft voorbereidt om deze coderingen te mogen leren en toepassen om ze te mogen doorgeven.

Het gaat om het leren v.d. nieuwe aarde met je eigen weten en bewustzijn. Alle voorgaande methoden en technieken afkomstig van het energetisch werk, heeft uitwerking gegenereerd bij de mensheid en zijn bewustzijn. Het is een uitdaging om los te laten wat je tot nu toe heb mogen leren. Ik inspireer je om met jou innerlijke bron en de Bron van de kosmos in verbinding te komen. Het proces is voor de energetisch werker individueel op gang gekomen en heeft uitwerking op ieders aardse zielen pad. Diverse energetisch healers krijgen hun eigen gids te zien,  spreken, voelen en ontvangen stapsgewijs persoonlijk door hoe ze anderen de verbinding via Andromeda en de holle aarde mogen leren op basis van hun eigen kwaliteiten en expertise. Diegene die de helers uitzoeken beschikken over hetzelfde trillingsveld en gaan in de leer bij desbetreffende energetisch healer. Iedere healer zal persoonlijke benamingen alsook de methode ontvangen om die door te geven. Ieder kiest intuïtief en via hartniveau uit welke methode het beste bij hem of haar in het NU passend is.

 

Wie kan er aan deelnemen:

 • Ieder die zich verbonden voelt met het energetisch lichtwerk ,
 • Een verbinding voelt met het Andromeda stelsel.
 • Hoog gevoelige en zorgzame individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in de medemens te verplaatsen.
 • Wanneer je empathie, geduld, onvoorwaardelijke liefde en acceptatie wilt toepassen binnen je dagelijkse leven.
 • Ieder die een verlangen heeft om te werken met het Haelen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid!

 

 

Wat kun je verwachten tijdens deze Cursus.

Onze Yurt.

Waar jij verbinding legt met een geactiveerd krachtveld van circa 6 meter verticaal circa en 8 meter doorsnee opgebouwd uit kristallen. 

Een plek die ervoor zorgdraagt dat jij je thuis voelt en in verbinding komt met bron energie.

Een plek waar je in liefde, acceptatie en vertrouwen “Ik ben “in het Nu mag zijn. 

Het zijn 4 cursus dagdelen. Iedere dag is anders opgebouwd. 

 

De energie die afkomstig is van het Andromeda stelsel, reflecteert Mannelijke structuren in harmonie en schoonheid.  Vrouwelijke energie reflecteert een evenwicht. Er ontstaat een galactische Tweeling Vlam. Diegene die het sterrenlicht van Andromeda kunnen voelen en er contact mee hebben gelegd zijn “Op weg naar het hoogste licht” waar je in eenheid, goddelijke zelfverwezelijking, de stilte en in scheppings kracht kunt zijn.

 

Dag 1:  

Inleiding over hoe het contact tot stand is gekomen en De primaire Andromedaanse Sterrenpoort op Aarde is gelokaliseerd in het gebied van de Aegean Zee,

De sterrenpoort ontvangt en zend deze frequenties naar de Aarde rasters,

Het gaat om het leren v.d. nieuwe aarde met je eigen weten en bewustzijn. Alle voorgaande methoden en technieken afkomstig van het energetisch werk, heeft uitwerking gegenereerd bij de mensheid en zijn bewustzijn. Het is een uitdaging om los te laten wat je tot nu toe heb mogen leren.

 

Contact maken met je aardse patronen en angsten en deze spiegelen en accepteren zodat je in je hart verblijft.

Creëren vanuit je verstand of je hart alsook logica versus gevoel en emotie. Verbinding herstellen met je aarde chakra's, fysieke en kosmische chakra.

 

 

Dag 2: 

Het reinigen van je menselijk licht lichaam en de innerlijke wereld ontmoeten in het hart.

Verbinding maken met je zielenklank via sound heling. Bevrijding en verbinding met jou zijn.

Wanneer je verbinding maakt met de energie van Venus en je innerlijke Bron wordt eigen liefde en zelfvertrouwen ontwikkeld en zal er innerlijke vrijheid en een spirituele verbinding worden gemaakt.

Wanneer je verbinding maakt met de energie van Venus en je innerlijke Bron wordt eigen liefde en zelfvertrouwen ontwikkeld en zal er innerlijke vrijheid en een spirituele verbinding worden gemaakt. Wanneer vertrouwen en geloof gezien en erkend word zal er een kristallen poort ontstaan dat mogelijk maakt om herinneringen van vorige paralelle levens te laten stromen en oude opgeslagen talenten worden wakker om in dit huidige leven gebruikt te worden.

Maak contact met de energie en boodschappen van mijn persoonlijke gids Anakia. Anakia staat in verbinding met de planeet Venus energie en je innerlijke bron. Kies op welke wijze jij jou hart betreedt.

Via meditatie, klanken oefeningen en ademhaling, onderzoek je jou ruimte van je hart. Maak contact met het middelpunt van de aarde en voel de hartslag van moeder aarde en wat zij jou aanreikt.

oude opgeslagen talenten worden wakker om in dit huidige leven gebruikt te worden.

 

Dag 3: 

 

 

Dag 4: 

Je ontvang vanuit mijn gids Meruad de codering van het andromeda sterrenlicht – hartverbinding. Je leert om via je zelf liefde contact met het middelste aarde en het sterrenlicht van Andromeda te leggen. Je aardse, energetische en kosmische lichaam zal door de kristallen poort van Andromeda reizen naar het kristallen moederschip waar je de codering ontvangt. Zo ontwaakt jou IK ben, leven in het NU, onvoorwaardelijke liefde en je zelf healing vermogen.

 

 

Wat kun je ermee?

 • Als je deze sterren lichtcode hebt ontvangen zal de Aarde geïntegreerd worden, in haar hogere bewustzijn niveau, zullen zij jou helpen bij de manifestatie van de Nieuwe Aarde.
 • Je zult het gemakkelijker beginnen te vinden om creatieve oplossingen en hoge frequentie reacties te bereiken, op wat voor probleem dan ook die in je leven of in je omgeving naar boven mogen komen.
 • Of het nu je partner is of een vriendschappelijke of zakelijke relatie, door de invloed van Venus zul je meer kunnen geven. Dat maakt je ontvankelijk voor de ander, die je als weldadig en in stilte zal ervaren. Meestal werkt dit als een spiegel: de Venus energie wordt gereflecteerd, waardoor er wederzijds drempels wegvallen en je contact legt met de innerlijke Bron.
 • De Andromeda sterrenlicht hart verbinding codering brengt jou in hart verbinding met Andromeda en het aarde brengen. Hierdoor maakt het mogelijk om steeds meer in het hier en nu vanuit passie jezelf voort te bewegen. Hierdoor ontstaat er meer vrede, acceptatie en rust in jezelf.
 • Doordat je open staat om je te verbinden met het sterrenlicht vanuit Andromeda, bent in staat om jou paranormale kanalen open te stellen en ermee te werken om vooruitgang te brengen in jou leven en in het leven van je medemens.
 • Deze codering geschikt omdat het morfogenetisch veld ontelbare mogelijkheden laten zien aan jou, van hoe je persoonlijk en of met anderen de aarde kunt helen.

 

Duur: 19:30 tot 22:00 uur.

€ 50,00  per avond. 

 

2018 Datums: Maandag 3 september, 1 oktober, 12 november, 10 december

 Bij interesse meld je tijdig aan  via de agenda of stuur een bericht.

Vol is vol. In 2019 wordt deze 4 daagse cursus ook aangeboden. De exacte datums volgen.....