Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sabrina Swaans - Dohmen

Ben op geboren op 2 december 1972 en ben sedert 2011 zelfstandige ondernemer binnen mijn eigen praktijk  Inner-Spirit ( Art - Coaching – Healing).

De naam Inner-Spirit heeft betrekking op hoe ik als mens mijn levenspad bewandel. Ik reik jou graag aan wat ik heb toegepast om een verbeterde versie te zijn.

Binnen de praktijk ben ik de creator en het bewustzijn in de praktijk. Mijn echtgenoot Guido ondersteund me hierbij en is tevens een van inspiratiebronnen. 

 

 

 

                         

Mijn overtuiging

Jij hebt je laten leiden en of verwijzen naar mij. Wanneer we samen een klik voelen, dan is de ontmoeting geregeld vanuit de kosmos.

IN Lak 'ech = IK BEN een andere JIJ. We zijn allemaal verbonden en op elkaars pad gekomen om een positieve vooruitgang te mogen ervaren. 

 

Wees zacht voor jezelf, verbind je met het hart.

Liefde is de sleutel om negativiteit te laten oplossen! 

 

Licentie nummer: 1396    

Mijn passie is

Coachen van cliënten en cursisten specifiek gericht op het individu. Ieder heeft zijn eigen bagage maar ook eigen talenten en kwaliteiten. Een goede coach laat de beste versie van jezelf zien! 

Ik heb vele uitdagingen op mijn pad gekregen. Tijdens de donkere momenten was er altijd een diep vertrouwen van de kracht in mezelf. Sinds klein kind wordt ik geholpen via mijn verbinding met de spirits. Ik dank van hetgeen op mijn pad is gekomen. De spiegel die ik kreeg maakte contact met mijn ego en dit uitte zich in Angst, onzeker en of boosheid. Dit bracht me jarenlang in een activei en defensieve houding uit zelfbescherming.  Naarmate ik meer van mezelf ben gaan houden was ik klaar om mezelf vanuit een ander bewustzijn te spiegelen. Geleid door mijn spirits begon ik aan introspectie. Ik ben door lagen van pijn, schaamte, apathie en ook ego heen gegaan. Ik ervan bewust geworden dat de wijze hoe ik over mezelf dacht en voelde, mijn schaduwkanten aanraakte. Aards alsook kosmisch heb ik al vele facetten mijn ziel, fysieke en emotionele lichaam mogen ervaren. 

 

Wanneer jij jouw schaduwkanten erkent en spiegelt, krijgen gebeurtenissen, gevoelens en handelingen een plaats en dan kun je deze loslaten.

Er ontstaat rust en vrede waardoor de liefde jouw aanraakt.

Het leven is een bewust wordende leerschool.  

Liefde heelt!

 

 

Energetische behandelingen.

Aura en Body check. Via je auraveld en alle lagen waarover jij beschikt, stem ik af op jou jouw kosmisch, fysiek en aarde lichaam. Ik verkrijg informatie vanuit spirits helpers maar het kan ook zijn dat er iemand aanwezig is vanuit jouw familielijn en op dat moment jouw gids is. De spirits reiken mij aan wat van belang is om jouw blokkades aan te raken, te erkennen en ze te kunnen oplossen. 

klankschalen en stemvorken. Vanuit nature heb ik een sterke verbinding met, trilling, tonen, geluidsgolven, kleuren en frequenties. Ik stem af op jouw kosmisch, fysiek en aarde lichaam. Verwijder blokkades die je levenspad belemmeren. Via de tonen en trillingen van o.a. klankschalen en stemvorken ontstaat er harmonie en balans. Het ontlaadt, ontstrest, brengt rust en innerlijke vrede bij jouw.

Vortex gebieden bezoeken en informatie verkrijgen over het bewustzijn van de aarde en de kosmos gericht op; liefde bewustzijnsveld doorgeven aan ieder die met mijn werk in aanraking komt. In samenwerking met de energieën, kristallijnen, en de matrixen die zich in de aarde bevinden. Het reizen door deze gebieden brengt me in diepe verbinding met het energetisch werk. Via channeling met mijn spirithelpers ontvang ik alle informatie die gericht zijn op aarde healing en hoe ik dit met jou het beste kan delen. Dit reik ik aan tijdens de behandelingen en coach sessies maar ook via de cursussen en workshops.

 

Ook heb ik passie ......in het samenstellen van diverse cursussen en workshops en spiritueel weekenden die gericht zijn op

Bewustwording van je eigen energetisch systeem en de liefde in het hart.

Activeren van je zelfhelend vermogen via diverse meditatie waarin je leert om verbinding te maken met jou cellen, DNA, aarde matrixen, kosmisch hart,

Samenwerken met energieën afkomstig vanuit engelen, wezens, gidsen, aliens, krachtdieren, voorouders, elementen en elementalen.

Creëren, manifesteren, loslaten, vergeving, openen van je kanalen zien van je vermogens en talenten en in liefde leren verbinden met jezelf en je omgeving!

 

Studie

Naast mijn werk in de praktijk volg ik een studie. In oktober 2016 ben ik gestart met de tweejarige opleiding tot Psychognoom (volgens de leer van Prof. Paul Bouts). Deze opleiding volg ik bij Stg. PPP te Sittard. Rhene van Emmerich is een oud leerling van professor Boutz en bevoegd om de leer aan te reiken. Ik vindt het ontzettend boeiend en het sluit mooi aan op vorige studies die ik heb gedaan. De lesstof heeft me tot nu toe kennis en wijsheden gebracht. Het vormt een mooie combinatie en aanvulling in de praktijk. Hoe het zich gaat vormgeven en op welke wijze ik dit ga integreren zal de toekomst uitwijzen. En tot die tijd ben ik een enthousiaste leerling!. Mei 2019 heb ik met trots mijn diploma behaald.

 

Geneeskrachtige voeding - kruiden - water en het bereiden van oliën, kruiden elixers en tincturen. Dit vormt voor mij een mooie balans omdat we steeds meer met het sjamanisme worden verbonden. Samen werken met mijn echtgenoot Guido in de tuin voelt puur. Tuinieren maakt verbinding met mijn zijn en geeft ruimte om te mediteren waardoor ideeën.ontstaan. Jaarlijks zien we veranderingen in de tuin. We hebben al vele soorten kruiden staan. We drogen en verwerken ze zelf in theeën, elixers, tincturen, aura spray, massage oliën, massage stempels.

 

De natuur is krachtig en brengt ons de voeding als basis van het leven! 

Omarm voeding en voedt je ermee! 

 

 

 

En ben gecertificeerd zelfstandige in de thuiszorg. Kiwa keurmerk Registratienummer: 6234

 

 

Voor diegene die het belangrijk vinden om te weten welke studies, cursussen en werkervaringen ik heb opgedaan lees dan gerust verder.....

 

Opleidingen

2016 - 2019: Psychognoom diploma. Stg. PPP te Sittard. Docent: Rhene van Emmerich ( volgens de leer van Prof. Paul Bouts)

2010 - 2014: Spiritueel gezondheid specialist. Sorag opleiding

2007 - 2008: Spiritueel coach diploma. Life and coach opleiding. Docent Annemarie Sips.

1995 - 2000: Psychologie – Pedagogiek diploma. Pedagogisch – Psychologisch assistent. Leidse onderwijsinstelling.

1999 - 2000: Reisadviseuse (interne opleiding binnen D-Reizen) diploma.

1991 - 1994: M.D.G.O agogisch werk ( semi residentieel ) diploma.

1989 - 1991: Ziekenverzorging  (jaargang 1 en 2 theorie en stage certificaat).

1984 - 1989: L.H.N.O ( verzorgende beroepen) diploma.

 

Cursussen (met certificaat en of bewijs van deelname)

2017 en in 2019 : Pathofysionomie: Gelaatkunde en diagnostiek. Docent: Karhl Heinz Raab.

2013: Energetisch therapie (JET) Docent: Janosh

2012: Fibromassage: Massagebehandeling bij fybromyalgie. Zonnevlecht opleidingen.

2010 -2011: Bio Magnetisme: energetische behandeling m.b.v. magnetiseren. Europese academie te Maastricht.

2009 - 2010: Sjamaanse trance reizen: werken met krachtdieren. Docent: Sabine Biemer

2008 -2009: Transcendente meditatie Docent: Winny Dijkstra

2007-2008: Zoektocht naar persoonlijke levensopdracht. IGNORAMES acedemie

2006: BHV (bedrijf hulp verlening).

2002 -2005: Beeldende kunsten & therapie; Boetseren, opbouw sculpturen van keramiek, Glazuur leer en de kleurmeningen, Schilderen met olieverf, acrylverf, aquarelleren. Kiramikos cursussen

2004: NAH: niet aangeboren hersenletsel. Via nederlandse hersenstichting.

2001:  E.H.B.O en reanimatie en tilvaardigheden.

1995: Sociale vaardigheidstraining: t.b.v. cliënten met een beperking.

1994: O.I.M: oplossingsgerichte interactie methode. IS instituut voor samenwerkingsvraagstukken.

 

Werkervaringen

2011 tot heden 

Thuiszorg begeleiding op basis van PGB of WLZ indicatie.

Locatie: Op thuisadres van de cliënten.

Werkzaamheden: Ondersteuning in HDL en ADL levensverrichtingen v.d. cliënt.

Begeleiding individueel: Cliënt in thuissituatie coachen om het leven in balans te brengen op gebied van emoties, huishuidplanning, activiteiten in en buitenshuis, administratie.

Persoonlijke verzorging vanuit WLZ: Client ondersteunen bij zijn hulpvraag en zelfredzaamheid stimuleren.

 

2007 tot heden

Spiritueel & Life Coach

Locatie: Inner – Spirit praktijk.

Werkzaamheden: Samen met een cliënt, het opsporen van onbewuste patronen, rode draad, op fysiek, mentaal, emotioneel, ziel en karma vlak te laten herkennen, erkennen.

 

2010 tot 2014

Freelance activiteiten begeleider

Locatie: MIK kinderopvang.

Werkzaamheden: Activiteiten op maat afstemmen en aanbieden op gebied van creativiteit en bewustwording van eigenwaarde. Gericht op het ontwikkelingsproces en innerlijke groei voor kinderen van 4 t/m 18 jr.

 

2006 tot 2009

Persoonlijk Begeleider

Locatie: SGL; AC Geleen.

Werkzaamheden: Pb-er over 8 cliënten (leeftijd tussen de 55 – 80 jr.) Het begeleiden, ondersteunen en motiveren van cliënten met een lichamelijke beperking, in het verwezenlijken van de hulpvraag vanuit het zorgplan dossier. Het opzetten en begeleiden van alle activiteiten binnen het aanbod.

 

1995 - 2008

Eetcafé

Locatie: Eetcafé van ouders te Born.

Werkzaamheden: Tijdens afwezigheid en vakanties van mijn ouders; aanspreekpunt voor klant, personeel en bedrijven. Aansturen van personeel en vrijwilligers. Bereiden van a la carte maaltijden, werken met HACCP, inkoop en verkoop. Bar bediening en serveren.

 

2000-2006

Assistent Begeleider

Locatie: SGL; AC Kerkrade.

Werkzaamheden: Begeleiden van diverse activiteiten voornamelijk op het gebied van creatieve technieken, HDL, ADL, sport en spel, begeleiden van kooktrainingen en tuin activiteiten.

 

1999-2000

Reis adviseuse

Locatie: D-Reizen vakantie winkels; Weert, Sittard, Geleen.

Werkzaamheden: Administratie, boekingen, voorlichtingen aan klanten.

Advies geven m.b.t. vakantie bestemmingen, inentingen

Opzetten van nieuwe vestiging ( febr. 2000) te Geleen.

 

1998-1999

Pedagogisch Psychologisch Assistent stagiaire

Locatie: Sint Anna; Maasveld te Maastricht.

Werkzaamheden: Gespreksvoering, afnemen van vragenlijsten, testen, observaties, rapportage bij cliënten met een verstandelijke beperking.

Test ervaringen: Aandacht; BVT Bourdon Vos test. Geheugen; WMS. Neuronpsychologisch; Bender VMGT, VRT. Taal; CPZ. Motoriek; GRAFO. Algemene intelligentie; BLS-4-N, LDT, Wais III. Persoonlijkheid algemeen; CBCL, Firo -B, NPST,TCI. Projectieve technieken; Boomtest. Gezondheid; UCL. Persoonlijkheidsfactoren; ABV-K, AVZ

 

1994 tot 1999

Groepsbegeleider

Locatie: Sint Anna; Maasveld te Maastricht.

Werkzaamheden: Jeugdigen en volwassenen met een licht verstandelijke, middelmatige, meervoudig complexe, psychiatrisch verleden beperking, met accent op participatie en intergratie, wonen, zelfredzaamheid/ zelfstandigheid, begeleiding die aangepast is aan de meervoudige beperkingen.

 

1992 tot 1994

Stagiaire; M.D.G.O- AW

Locatie: Stichting “het Baken” te Geleen en het Sociaal pension te Sittard

Werkzaamheden: Intakes, Begeleiden van cliënten en ex psychiatrische patiënten die in acute crisis situaties verkeren en ondersteunen in de ADL, huishoudelijk en budgettering.

 

1989 tot 1991

Ziekenverzorgster (interne inservice opleiding)

Locatie: Somatisch verpleegtehuis INVIA en geriatrisch verpleegtehuis Odiliënberg te Sittard.

Werkzaamheden: Verpleeg technische handelingen, bewaken van ADL en de HDL, zorgdragen van de hygiëne en medicatie verstrekkingen, vergaderingen t.b.v. behandelingsplan van cliënt.

 

Wellicht ontmoeten wij elkaar in de nabije toekomst.

Van hart tot hart,

Sabrina