Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Algemene Voorwaarden

Behandel - Begeleiding voorwaarden
 • Er wordt door mij geen informatie over derden gegeven, tenzij je mij een schriftelijke toestemming verklaring  inclusief de vraagstelling ondertekend door die persoon kunt laten zien. 
 • Wanneer er dingen spelen met een ander is het verstandig om eerst met de ander, het gezamenlijk probleem uit te praten! 
 • Je mag vragen voor en over jezelf stellen die betrekking hebben op jou fysieke, mentale, emotionele, spirituele, maatschappelijke of sociale blokkades en of beperkingen.  
 • Voor alle behandelingen en werkwijze die worden toegepast, er wordt geen claimen gelegd op genezing. De behandelingsvormen bieden ondersteuning in het verminderen van de klachten en het activeren van jouw zelfhelend vermogen. Wanneer er een onverklaarbaar een wonder gebeurt dan omarm dit wonder met een liefdevolle dank.
 • Adviezen en of doorverwijzingen die jij ontvangt tijdens sessies zijn ter eigen “invulling” en “beoordeling”.  
 • Behandeling of begeleiding zal van start gaan tijdens je eerste afspraak,  waarin tevens het vervolgtraject behandelplan gezamenlijk wordt besproken.
 • Je hebt het recht om tussentijds te evalueren,  te veranderen en of stop te zetten, en handelt hier naar eigen inzicht, gevoel en verantwoordelijkheid in.

 

Privacyverklaring

Je hebt het recht op inzage, correctie, verwijdering en het meenemen van eigen gegevens. gegevens in de vorm van geschreven rapportage.

Na onze afspraak en of sessie  kun je meteen je eigen document meenemen. Wanneer je ervoor kiest om het niet mee te nemen wordt t nadat het coach en of behandeltraject is gestopt door de papierversnipperaar gedaan. Rapportage en documenten die privacygevoelig zijn en niet persoonlijk zijn afgehaald worden op het einde van het jaar verwijderd van de laptop (indien er digitale informatie aanwezig is) en vernietigd.

Uitsluitend naam en adresgegevens die verwerkt zijn in facturen worden tot 7 jaar bewaard in verband met het wettelijke bewaartermijn.

 

 

Hoe en wat tijdens workshops en of cursussen
 • Gebruik cursus ruimte: Graag deze opruimen net zoals je deze aantrof. 
 • Roken: wanneer er tussen cursussen,workshops of thema avonden buiten gerookt wordt? Gelieve peuken netjes op de grond bij elkaar of in daarvoor bestemde asbak deponeren!
 • Gesprekken buiten: voor aanvang, tussentijds of na afloop van cursussen in verband met eigen privacy alsook voor omwonende buurtbewoners en of kinderen die graag willen slapen gelieve zacht praten!

 

Betaling - levering voorwaarden

 • Afmelden / annulering: Dit min 48 uur voor aanvang afspraak. Bij niet tijdig afmelden worden de kosten voor de geplande afspraak of gereserveerde plek achteraf alsnog in rekening gebracht.
 • Bij sommige Evenementen en of Weekendworkshop die niet op onze praktijklocatie worden uitgevoerd gelden er aanbetalingsvoorwaarden. Er vindt geen restitutie plaats van aanbetalingen. De aanbetalingen zijn ingezet voor huur van locatie, eten, drinken en cursusmateriaal en of benodigdheden.   
 • Afspraak maken / Inschrijvingen /  aanmeldingen: Via de agenda kun  je de evenementen zien en een plek reserveren.Voor afspraken zie de openingstijden. 
 • Openstaande rekeningen: Dienen eerst betaald te worden vooraf je naar onze nieuwe afspraak komt.
 • Facturen betalen alvorens een nieuwe afspraak en of opdracht kan worden gemaakt! Je ontvangt per Whatsapp of Email  een KNAB betaallink.
 • Consulten, cursussen en workshops, sessies dienen na afloop, contant of anders per pin voldaan te worden. 
 • Skype sessies, Via een email, tel contact, Whats app, enz, plannen we een Skype sessie. Je ontvangt een bevestiging KNAB betaallink die je vooraf de sessie begint, dient te betalen. Skype naam: info.inner.spirit 
 • Video gesprek sessie via messegner of whatsapp is ook mogelijk. Telefonisch en of per app plannen we samen een gepaste datum en tijdstip.
 • Instellingen en of bedrijven, wanneer je graag een workshop verzorgd wilt hebben voor cliënten en/of personeelsleden. De offerte dient ter goedkeuring per mail verstuurd te worden alvorens de overeengekomen afspraken bindend zijn. Na afloop van de opdracht ontvangt men een factuur die binnen 14 dagen overgemaakt dient te worden.
 • Klachten, bij klachten en of ontevredenheid over de informatie en of behandelwijzen en of plan van aanpak maak dit kenbaar aan mij. Via een kosteloos gesprek ben ik bereid dit met jou samen op te lossen. Kunnen wij samen de klacht niet in overeenstemming en met tevredenheid oplossen? Wanneer ons gezamelijk gesprek niet naar tevredenheid is verlopen en je het gevoel heb dat ik je klacht niet heb aangehoord en je ondervindt daar meer belemmering in je dagelijkse leven door? Weet dat jij het recht hebt om een klacht in te dienen. Ik ben aangesloten bij Stichting Gezondzorg en Solo partners lidnummer: 10059. 
 • Kunstwerken vanuit de galerij, de verkoopprijs van het kunstwerk kun je terugvinden onder verkoop kunst. Wanneer ze er nog niet bij vermeld staan kun je deze opvragen via het contactformulier. Verdere afspraken over de keuze om het kunstwerk, afhalen of bezorgen, alsook de wijze van betaling worden gemaakt.
 • Kunstwerken in opdracht, nadat de offerte is goedgekeurd en men tot een keuze is gekomen dient men een aanbetaling van 50% v/d kosten direct afgerekend te worden. Het resterende openstaande bedrag bij levering voldoen (zie bij levering)!
 • Levering van het kunstwerk: Er worden geen kunstwerken per post verstuurt. Tenzij het om brievenpost pakketten gaat zoals persoonlijke aura - ziel tekeningen en of kaarten met bijhorende teksten. 
 •  U komt het kunstwerk zelf afhalen, na goed keurig en overgang tot definitieve aankoop betaalt direct de verkoopprijs. Wanneer u het kunstwerk zelf afhaalt en het blijkt tijdens het vervoer dat er een beschadiging is opgetreden dan is dit op je eigen verantwoordelijkheid. Laat toch weten wanneer dit blijkt zodat we samen tot redelijke afspraken kunnen komen.

 

Heb je naar aanleiding van deze algemene voorwaarden nog vragen dan verneem ik dit van jou.