Agenda

Ceremonie met nieuwe lichtfrequenties voor 2017

 

 

 Wij verwelkomen jou vanuit ons hart tijdens deze jaar ceremonie waar je nieuwe transmissies ontvangt voor 2018

 

 

Geplande datums: Zaterdag 16 december 2017 of zaterdag 13 januari 2018

Tijdstip: 19:00 tot 23:00

  

Programma   

 • 18:45 vanaf dit tijdstip verwelkomen wij je in onze Yurt. Jas, muts en sjaal ophangen en hand - schoenen uit doen in op de aangewezen plek. 
 • 19:00 aanvang programma met een welkomstwoord door Sabrina met een inleiding......en een samenvatting van alle energieën die afgelopen jaar krachtig hebben gewerkt op de mensheid. via een PowerPoint presentatie krijgen jullie foto's te zien waarin je de energieën kunt voelen en zien.

 

Om een sfeer van eenheid en sereniteit te creëren, neem mee:

 • Lichte kleuren en makkelijk zittende kleding.
 • dik vest of dekentje (lichte kleur).
 • Sokken of pantoffels (lichte kleur)
 • Een ruwe bergkristal voor het opwaarderen met frequenties. Wanneer je deze niet hebt dan zijn ze bij ons te koop. Deze zijn gereinigd en opgeladen en verbonden met de Vortexen energie vanuit West Amerika.

 

 

Thema

 • Onthecht je van hectiek en de sociaal en maatschappelijke druk. 
 • Ontlaadt je van de stress energieën, zorgen en angsten die afkomstig zijn vanuit 2017.
 • Focus je op jou weten, stem,  horen, voelen en maak contact met jouw inner - spirit.
 • Meditatie met soundheling ten midden van een krachtwiel met een doorsnee van 9 meter.
 • Ontvang transmissies voor het jaar 2018 zodat je in je hart verblijft; om te voorkomen dat je wordt meegesleept door de "maatschappelijke malle molen", een diep contact maakt met de Vortexen die we vanuit onze rondreis te west Amerika hebben mogen ontvangen en zullen doorgeven. Voor meer informatie lees het reisverslag Vortexen rondreis West Amerika deel 1
 • Tijd om te relaxen en samen in liefde en vrede de avond af te sluiten.

 

 

 

 Waarmee wordt er gewerkt

Lichaamswerk en Meditatie en Sound en klankshaal Healing

Ontlaadt je van de energieën die afkomstig zijn vanuit 2017en onthecht van hectiek en de sociaal en maatschappelijke druk.  Wat wil jij niet mee nemen in het jaar 2018? Je gaat  actief en bewust werken aan alle thema's van het afgelopen jaar die jou zorgen, angsten en blokkades. Via een meditatie en automatisch schrift ga jouw pijnen en de wonden, verzachten en te helen. Je hogere zelf , de deva's, elementen en elementalen en de kosmische licht engelen en gidsen van o.a. Andromeda en je voorouders, staan je bij in dit proces van loslaten! 

Er zullen veel gevoelens bij jou naar buiten willen komen via emoties. Je wordt hierbij ondersteund. Om alle energieën die hierbij vrijkomen een plek te geven gaan we Sound en klank Healing toepassen. Stel je ontvankelijk en open. Laat het op je afkomen en versmelt met de tonen en de vibraties die jou verder helpen in je proces.

  

Vuurceremonie  

Waarin alles wat je achter je wilt laten mag transformeren. Je neemt je brief (op een speciale wijze ingepakt), mee en laat de vuurenergie alle vrijgekomen energieen oplossen in het licht. In stilte heb je de gelegenheid om alle ervaringen die je tot nu toe hebt gehad tijdens de avond een plek te geven. In onze tuin bij een kampvuur en met warme kruidenthee die verwarmend werkt op je organen erbij.

 

 

 

 

    

Vortex Transmissie

  

 

 

Meditatie en klankschalen: wordt je in contact komen met je merkaba . Je verbindt jouw 3 lichamen met moeder aarde en al haar lagen alsook in de kosmos. je maakt verbinding met de vortexen in en rondom je.

Na afloop van dit onderdeel is er ruimte voor het delen van verhalen en het verwerken van de energie. Blijf bij jouw innerlijke kracht!

 

 

 

 Pauze.  Warm en koud buffet (licht verteerbaar) en diverse gezonde dranken. 

 

 

Groep aarde Healing 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AL jou kwaliteiten worden ingezet tijdens deze een lichtwerker meditatie. We verbinden ons en delen onze energetische kwaliteiten. Met als doel,  mensen op de aarde in liefde aan te raken zodat er een menselijk wij bewustzijn. Wij bewustzijn is essentieel van belang om te kunnen delen en samenwerken in respect, vrede en liefde.

 

23:00 Afsluiting. Dank voor je komst en een veilige terugreis. 

 

 

Kosten 50,- p.p. Inclusief; een warm buffet en drinken inbegrepen. Heb je een speciaal dieet of allergieën geef dit tijdig (bij de opmerkingen), door zodat we er rekening mee kunnen houden.

 

Wanneer zaterdag 16 december 2017 vol is heb je de mogelijkheid om je voor Zaterdag 13 januari 2018 je aan te melden.

Klik hier voor info en aanmelden

 

Kom je van ver en wil je overnachten vraag dan naar mogelijkheden. 

 

Van hart tot hart,

Guido en Sabrina 

Aanmelden voor nieuwsbrief