Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Zwangerschap behandeling

De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd. Er veranderd veel in je lichaam, zowel fysiek, emotioneel als hormonaal, dit vergt veel van je lichaam en geest. Ook als er geen specifieke klachten zijn verloopt een zwangerschap niet altijd soepel. 

Met name de 2e chakra waarin het kindje groeit en met zijn licht komt is tevens een chakra gebied waar veel bagage gedragen wordt. Door deze behandeling wordt het makkelijker voor het lichaam om zich aan te passen aan het toenemende gewicht. Het kindje in de buik neemt licht mee uit de sferen en kan daarmee een transformatie bij moeder en alsook vader in gang zetten. Daarnaast brengt de behandeling ook  inzicht, bewustwording en de kans om het eigen licht te mogen openen en te integreren. Het maakt mogelijk om intenser contact te leggen met het kindje. Klachten van fysieke aard gaan hierdoor verdwijnen en of sterk naar de achtergrond waardoor de zwangerschap en ook bevalling prettiger word ervaren. 

Wanneer je komt dan stem ik af op jou maar ook op dat van je kindje. Ik zal een behandeling inzetten en die een combinatie vormt dat voor jullie beiden het meest prettig is. Tijdens de behandeling wordt de circulatie van het bloed, zuurstof, voeding en afvalstoffen worden sneller door het lichaam vervoerd en zorgen dat je beter slaapt, minder stresshormonen. Endorfine komt vrij, die kalmerend en pijnbestrijdend en geluk belevend werkt waardoor er minder of geen pijn, stijfheid wordt ervaren. 

 

 

Indicaties kunnen zijn
 • Spier - spanningen, druk en bandenpijnen.   
 • Chronische rug- en nekklachten.
 • Vocht - bindweefsel ophopingen.  
 • Stress en emotionele spanning vanuit moeder alsook kind.
 • Psychische kwalen  zoals burnout, pre en postnatale depressie
 • Vermoeidheid en nachtrust problemen.
 • Slechte doorbloeding (niet bij trombose)
  Spijsverteringsproblemen en vochthuishouding problemen.  
 • Ondersteuning bij het zwanger willen worden. Het bied je inzichten in mogelijke innerlijke oorzaak(en) en helpt je, op vele lagen, bij het opbouwen van de juiste condities voor het ontvangen van een kindje.
 • Blokkades op energetisch gebied. 
 • Ontgiften en reiniging.

 Wanneer je specifieke klachten hebt is het verstandig om deze vorm door te spreken je behandelaar.

 
Wat kun je zoal bereiken door middel van de sessie
 • Pijn en krampstillend in de spieren, banden en gewrichten
 • Vochtafdrijvend en een betere doorstroming en activering van het vatenstelsel, zenuwstelsel en endocriene klieren.
 • Meer energetische, fysieke en emotionele ruimte creeren voor moeder en kind.
 • Energetische, lichamelijke, emotionele blokkades opruimen en in balans brengen
 • Brengt rust, ontspanning en meer energie.

 

De behandeling kan bestaan uit diverse methodes zoals

Massage zowel diepte als ontspanning. Massage verbetert de circulatie van het bloed van en naar het kind en worden zuurstof, voeding en afvalstoffen sneller door het lichaam vervoerd en ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stresshormonen aanmaakt en minder rugpijn hebt! Er komen onder andere endorfine vrij, die kalmerend en pijnbestrijdend werken. Tevens wekken deze stoffen een geluksgevoel op. Je lichaam kan zich herstellen en het wordt gemakkelijker voor het lichaam om zich aan te passen aan het groeiende gewicht. Daarbij vergroot de massage het lichamelijk bewustzijn en kan bijdragen aan ontspanning als voorbereiding op de bevalling. Zodoende komt de massage ook ten goede van de baby.

Hotstone massage waarbij ik afstem waardoor er diep contact wordt gelegd met je hele systemen. Zo ontstaat er verbinding en breng ik balans.  Hierdoor wordt je op allerlei gebieden onbewust en actief geactiveerd tot zelfgenezend vermogen.

Neuro massage. Via een speciale techniek word het hoofd en hersenen, nek en ruggenwervels gemasseerd en energetisch behandeld. Het doel is om een gezonde doorstroming, evenwicht en verbinding tot stand te brengen. De vorm wordt vaak als afsluiting toegepast tijdens diverse behandelingen. Met als doel om alles te integreren naar het fysieke lichaam.

Magnetiseren ( bio magetisme ) hierbij  maak ik gebruik van de om heen hangende energie.  Deze energie wordt gebundeld en verplaatst naar plekken waar het lichaam het nodig heeft. Overtollige energie voer ik af en geef er nieuwe schone energie voor terug. Op deze manier activeert het lichaam zichzelf om te genezen.

Klankschalen. Worden toegepast in behandelingen alsook tijdens cursussen en workshops. Klank heeft een trilling frequentie die reageert op het energie in je energetisch lichaam maar ook je fysieke. De hersenen en  water in gehele lichaam reageren op de geluidfrequenties waardoor er ontspanning, innerlijke rust, balans, en zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt.  

Reading is en ‘helderziende’ waarneming waarbij ik d.m.v. helderzien, heldervoelen, helderhoren en helder weten informatie krijg  voor de desbetreffende waarmee ik me verbind. Het gaat hier niet om een toekomstvoorspelling maar als ondersteuning in spirituele bewustwordingsprocessen en waar je aan kan werken.

Aanvullende methodes zoals Edelsten, aromatheapie, etherischse olieen, voedingsadviezen, magnesium behandeling.

 

Hoe vaak is een behandeling

De eerste afspraak is 1,5 uur. De vervolgafspraken duren 1 uur tenzij je vraagt voor meer tijd.

Door in een bepaalde regelmaat te harmoniseren, worden de lichamelijke genezingsprocessen geactiveerd. Deze regelmaat bevordert het overnemen en in stand houden van het behaalde resultaat. De hoeveelheid aan behandelingen is per indicatie afhankelijk.

 

 

Gemakkelijke kleding en laat sieraden thuis of doe ze van te voren af.

Geen make up of haarlak in het haar. 

1 Grote bad handdoek en 2 middelgrote. 

 

Vooraf de afspraak kun je een intakeformulier invullen https://www.inner-spirit.nl/index.php/contact/intakeformulier

 

Tip: wilt u de aanstaande mama eens flink verwennen, dan kan dat perfect met een Zwangerschap Healing massage cadeaubon!

 

Warme groet,

Sabrina