Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Zwangerschap (art & healing)

Zwanger en geboorte zijn bijzondere gebeurtenissen in je leven.

Er groeit niet alleen een kindje in je buik, je lichaam krijgt ook prachtige vormen en rondingen waar je trots op mag zijn. Je zwangerschap is speciale periode in je leven. Je wilt dit voor altijd vastleggen. Het gevoel van je handen op je buik. Een tastbare herinnering aan je zwangerschap voor jou en je kind!

 

Zwangerschapsbuik beschildering:

De beschildering is geheel afgestemd op het kind. Vanuit reading verbind ik me met de energie van de moeder en het kindje. Via het kind ontvang ik symbolen, kleuren en patronen die ik vervolgens op de buik beschilder.

Na de beschildering kunnen foto’s worden gemaakt als aandenken voor de aanstaande ouders.

Wanneer je de foto’s in de styling v.d kinderkamer verwerkt heeft dit een positieve invloed, helend en stimulerend effect in de groei & ontwikkeling proces van het kindje.

 

Wat is een Reading

Een reading is en ‘helderziende’ waarneming waarbij ik d.m.v. helderzien, heldervoelen, helderhoren en helderweten informatie krijg  voor de desbetreffende waarmee ik me verbind.

Het gaat hier niet om een toekomstvoorspelling maar als ondersteuning in spirituele bewustwordingsprocessen en waar je aan kan werken.

Een zwangerschap reading ( vanaf de 5e maand dan is de ziel al voldoende ingedaald en verbonden met het leven hier op aarde).

Is er een baby’tje op komst? En vindt je het leuk om meer te weten te komen over de ziel van je kind? Dan is een baby reading een andere wijze van kennismaking met je kind.

Wat kunnen jullie het kind nu al bieden tijdens de zwangerschap. Wat heeft de moeder zelf nog nodig om het kindje goed te dragen? Wat kan de vader bijdragen? Wat kunnen jullie nog doen voor een soepele bevalling? Vanuit welke sfeer wordt de ziel geboren, wat voor kwaliteiten neemt het mee, Waarmee zal het kindje moeite hebben en hoe kunnen jullie als ouders het kindje hierin het beste begeleiden?

Duur: van deze combinatiesessie;  Spirit Belly Art & Reading is circa 2 uur.

Kosten: zie tarievenlijst

Wil je liever alleen een Buikbeschildering?

Dat kan ook. Geef dan door dat je er geen reading en of healing bij wilt.

Wil je een healing voor jezelf en of het kind? Kijk dan bij Healing onder zwangerschap diverse methodes!

 

Gips afdruk

Het gipsen kan al vanaf het allereerste moment dat je buik goed te zien is maar het mooiste resultaat krijg je als de buik mooi groot is (een paar weken voor de uitgerekende datum).

Omdat het gipsen, drogen en opfrissen enige tijd in beslag neemt is het belangrijk dat je je goed voelt (je moet namelijk een tijdje staan).

Het gips blijft ongeveer een half uur op je buik zitten, hierna is het goed droog en kan jij je opfrissen.

Duur: 1,5 uur

Kosten voor afdruk : zie tarieven lijst

De afwerking van de gips afdruk kan door;