Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Healing sessie

Sinds augustus 2010 werk ik samen met 13 helende Engelen, die gespecialiseerd zijn in het werken met licht-kleur-klankfreqenties. 

Via mijn spirithelper Mercuraturi ontvang ik boodschappen, welk zei met het hele team overlegd. Mercaraturi heeft de functie van hoofd binnen het helende engelen team. 

Ze werken met verfijnde licht-kleur en klank freqenties (die ik waarneem als soort van laserstralen, maar ook vloeiende energetischse kleursubstanties), waarmee ik het energetisch healing werk met hun samen verricht. De stralen hebben diverse diktes en kleuren. 

Wanneer ik energetisch te werk ga gebruiken ze mijn handen als soort van gereedschap waardoor ze kunnen behandelen. Hun healing lichtfreqentie laserstralen reiken je cellen alsook aangedaan weefsel. Dit wordt opgeschoond en of tot actie gebracht zodat zich de cel vanuit de kern kan gaan vernieuwen waardoor er van binnen uit genezing plaatsvind. Je transformeert en wordt zachter van aard. Waardoor de contacten met je omgeving liefdevoller worden. 

Diegene die specifiek voor een engelen heling komen, worden door hun hogere zelf, gids of door een aarde engel met mij in contact gebracht. 

 
Wat brengt deze sessie tot stand
  • vernieuwing en vooruitgang in de vorm van nieuwe idieen en plannen waarmaken
  • voor meer energie, vreugde, balans en meer liefde in je leven 
  • fysieke klachten, psyschsische pijn, blokkades en trauma's.

 

Mogelijk verloop van de sessie

Aura -Energiecheck. via je auraveld en al haar lagen ( min 21 ) worden bokkades, vervuilde en verzwaarde energieën opgespoord, verwijderd en tot balans gebracht via een gecombineerde methodes.

Chakra check. Je ligt op de behandeltafel en je 21 chakra's worden uitgemeten. daar waar er blokkades zijn wordt de energie in balans gebracht en de chakra's worden op elkaar afgestemd zodat ze gaan samenwerken. 

Klankschalen therapie. Klank is iets Magisch. Je maakt energetisch alsook fysiek contact via klank, tonen en frequenties. leert de stilte ervaren en je ontspant!. Het durven toelaten door je lichaam en hart, spoort diepe blokkades op en wanneer jij toestemming geeft lossen de blokkades op. Naarmate de blokkades zich oplossen voel je je vrijer en kun je klanken uitten die zuivere energie en een andere trillingsfrequentie bevatten”. Dit proces brengt jou een enorme positieve transformatie. Het brengt je groei en een andere kijk op jezelf en je omgeving. Je voelt je vrijer, fitter en meer geaard. Blokkades die aan de oppervlakte zijn gekomen worden in de Yurt gezuiverd en afgevoerd naar gebieden en dimensies waar deze trilling wordt omgezet.

Hoofdmassage. Er wordt contact gelegd met je fysieke lichaam via een hoofdmassage. ik laat me begeleiden door mijn spirithelpers en via diverse bewegingen op je hoofd voel je je al snel relaxt en stroomt je lichaam door. ik zie en voel kleuren en deze geef ik energetisch door via jou auraveld, chakra naar je fysieke lichaam. 

Massage. Intuïtief laat ik me meevoeren op de energie frequenties van jou auraveld en fysieke lichaam. Ieder gebied vraagt een andere aandacht en daarom worden er diverse massagemethodes toegepast. Wat van belang is dat er een totaal balans wordt gecreëerd zodat het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.Tijdens de massage maak ik gebruik van klankschalen en diverse kristallen. 

 

Na de sessie

Je voelt verbinding en in het NU dat je brengt tot een staat van zijn!

 

Ervaringen van mensen 

Je voelt je rustig en kalm worden""mijn bloeddruk gaat ermee omlaag"

"Je krijgt een warm gevoel en je kunt liefde door je heen voelen stromen" 

"Hoofdpijn, stijfheid, moeiheid verdwijnen na de sessie"

"Je voelt je verkwikkend en vrij in jezelf" 

"Alsof je over meer power en creatieve intuitieve vermogens beschikt"

"Nierstenen afvoerend"

"Contact gehad met mijn moeder, opa, gids en deze vertelde me en lieten de boodschap zien"

"Ik voel me krachtiger en alsof ik schoon en beschermd ben"

"Heb een karmastuk waarmee ik binnen dit leven worstelde en als een rode draad door mijn leven liep, vanuit mijn vorig leven afgelost"

"Ik voel dat ik er een bestaans en zijnrecht mee heb terug gekregen"

"Het is een bijzondere ervaring die ik iedereen aanraad om te ondergaan want je voelt me nu super in balans en kan sneller beslissingen nemen "

 
  

Aantal behandelingen: is per persoon alsook per blokkade en of klacht verschillend.

 

Bij interesse maak een afspraak bij Sabrina