Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Chakra's & Aura lagen zuiveren en balanceren

Je aura lagen staan in verbinding met je verschillende lichamen en chakra's die op in verbinding staan met Je fysieke lichaam.

 

Ik help je om verbinding te maken met de Aardster, de Dolfijnenmatrix, de Innerlijke steden, de Walvissenmatrix, naar het kristallen hart van Moeder Aarde,je Zielester, Sterrenpoort, Intergalactische poort, Christus bewustzijngrid, Grote Centrale Zon/ Grote Centrale Maan. Zodat de hogere en lagere chakra's verbonden worden via je centrale kolom en via jouw auraveld. met als doel om je systeem balans te brengen.

 In je fysiek lichaam stapelen zich belastende energieen op in de stesels zoals spijsvertering en spieren. Het staat in verbinding met je aardelichaam dat verbonden staat met de dolfijnen,walvissenmatrix...... 

Het etherische lichaam is een soort zak. In dit lichaam bevinden zich de ventilatiewielen van je chakra’s.

Binnen het astrale ‘lichaam’ bevinden zich het emotionele, mentale en het causale lichaam. Het emotionele lichaam houdt negatieve emoties vast, het mentale lichaam houdt negatieve gedachten vast. Het causale lichaam houdt negatieve gebeurtenissen vast. Positieve zaken worden niet opgeslagen in je lichaam en die herinner je je daarom ook veel minder dan negatieve. Het astrale lichaam was dan ook nergens goed voor. Je moest het alleen maar steeds onderhouden.

Het lichtlichaam bestaat uit twee lichamen: het spirituele en het goddelijke lichaam. Het spirituele lichaam moet dienen om je te helpen bij je missie in het leven, maar ik zou werkelijk niet weten hoe. Je wordt er alleen maar zwaarder van en hoe kan een extra lichaam je nou helpen met je spirituele missie? De meeste mensen hébben niet eens een spirituele missie.

Het spirituele goddelijke lichaam hierin zijn je lichtkanalen (meridianen en Ka-kanalen), je ziel, je hartruimte, je pranabuis het enige lichaam naast het fysieke, dat je nodig hebt. Dát is het engelenlichaam, dat de Bron herbergt: de goddelijke aanwezigheid in ons.

Dagelijks komen de Goddelijke energieën naar beneden om onze lichamen en chakra's te vullen met Goddelijke licht en energieën. Hoe meer licht we in de chakra's vast kunnen houden, hoe beter we via de chakra's de krachten en potenties van het causale lichaam tot uitdrukking kunnen brengen in ons dagelijkse leven.

Iedere chakra is verbonden met de lichtfrequentie en kleur van een van de zeven stralen. De kleuren die hier voor de chakra's gegeven worden zijn de kleuren van het begin van de nieuwe tijd.

Binnen je fysieke lichaam zijn de auralagen via kleuren en stralen waar te nemen. 

Basischakra: 4e straal, witte kleur
Sacrale chakra: 7e straal, violette kleur
Zonnevlecht chakra: 6e straal, purper-goud kleur
Hart chakra: 3e straal, roze kleur
Keel chakra: 1e straal, blauwe kleur
Voorhoofdschakra: 5e straal, groene kleur
Kruin chakra: 2e straal, goud-gele kleur.

Etherischse chackra:

Causale chakra:

spirit god chakra:

Engelen poort chakra:

Kosmisch bewustzijn chakra

Voor het genereren en transporteren van levensenergie, kent de aura een gecompliceerd stelsel van chakra's en meridianen. Tevens bezit de aura een krachtige energievoorraad in de vorm van Kundalini energie, die door speciale energiekanalen stroomt.
Kundalini duidt op de evolutionaire levenskracht aan de basis van de ruggengraat.
Deze energie, die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite de grootste bron van creativiteit en bewustwording. Deze energie is de latente zielskracht. In haar grofste vorm is het seksuele energie, maar na het opstijgen, kan zij allerlei vormen aannemen. Kundalini is in essentie een zelfhelende kracht die in iedereen werkzaam is en in lichte mate altijd door het lichaam stroomt. Kundalini stroomt door de chakras omhoog, in de kruinchakra verenigt ze de op- en neergaande energiestromen, vrouwelijke en mannelijke energie, kosmische en aarde-energie.

Kortom zal ik via de chakra energetischse sessie jou lichamen in balans brengen door vervuilde energieen te verwijderen, te ontslakken, aansluiten op jou andere lichamen zodat deze weer met nieuwe energie gaan samenwerken. Hierdoor onstaat er heling van binnen uit en is herstel mogelijk!