Agenda

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Hoog Sensitieve Personen (HSP)

 

HSP zijn kinderen,  jeugdigen, en volwassenen die moeite hebben om met alle verkregen prikkels en indrukken die ze gedurende de hele dag opdoen vanuit de omgeving. Soms zijn de prikkels zo veel dat je energieveld op uitbarsten staat en jij jezelf niet meer bent. Emoties en zich niet inorde voelen dat gepaard gaat met voor ieder persoonlijke lichamelijke kwaaltjes en of klachten. Van belang is dat HSP leren spiegelen, onthaasten en plannen, De maatschappij vraagt niet alleen van ons als volwassenen veel, maar zeer zeker van onze kinderen. Kinderen die niet weten om te gaan met emoties en energieën slaan te op in hun energetisch veld en uitten dit via hun fysieke lichaam.  Vanuit de omgeving worden ze bestempeld als onrustig, druk, niet kunnen concentreren of juist apathisch reageert. Het gaat hierbij vooral om kinderen die gevoelige sprieten hebben, hoog sensitief zijn. Kinderen die anders waarnemen en voelen dan de meeste in 1e instantie met het blote oog doen waarnemen.

 

Het van belang dat je als hoog sensitieve persoon jezelf en jouw omgeving meer gaat begrijpen. Dat je leert doseren en plannen zodat je anders kunt omgaan met de thema's binnen jouw leven pad.

Met als doel om rust en balans te verkrijgen zodat je met een tevreden glimlach je leven vanuit passie leeft.

 

 

 

Thema’s om een afspraak bij mij te maken zijn 

 • De druk van het prestatiegericht onderwijs en of baan en het leren omgaan met Stress. Juist bij stress is het van belang dat je innerlijke rust vindt.
 •  Het niet kunnen plannen vanwege de teveel binnenkomende indrukken is een voorkomend thema bij HSP. Leren een planning maken wat bij jou past. De planning doen uitvoeren zorgt voor rust en stabiliteit..
 •  Een verhuizing, echtscheiding, en of overlijden van een dierbaar persoon. Je energieveld dient opgeschoond te worden zodat je weer in balans kan komen. 
 •  Ziekte van een v.d. gezin en of familie leden. Juist dan is het belangrijk om meer rust en balans bij jezelf te verkrijgen zodat je voldoende eigen energie behoudt.
 •  Ontvankelijk voor andere sferen, energieën en of entiteiten. Leren omgaan met de indrukken vanuit de andere sferen zodat jij je veilig en vertrouwt blijft voelen. 
 •  Intuïtieve en paranormale gaven bij jezelf leren begrijpen en er mee leren omgaan zodat het bij jou past binnen jouw zielenplan.
 •  Een laag zelfbeeld en of weinig eigenwaarde levert altijd veel stress. Ik zal je coachen naar de zoektocht van jezelf. Wie ben jij en waar ben je goed in? Hoe bevrijdt jij jezelf van negatieve denkbeelden en je schaduw kant.
 •  Huis en omgeving reiniging om meer energetisch ruimte verkrijgen in je leef en of werkomgeving ter bevordering van jou eigen gezondheid en geluk. Energetische poorten opsporen en schoonmaken en indien nodig verwijderen, verplaatsen en aansluiten op de hoofd poorten. orbsen, overleden zielen, wezens vanuit andere sferen die teveel aan energetische ruimte innemen worden naar hun eigen lichtsfeer dimensie begeleid. Opsporen van energielekken, wateraders om zo alle energie te neutraliseren. Zie bij huisreiniging en ook bij de tarieven voor meer informatie of vraag aan mij.                

 

Wat kan er met jou als persoon gebeuren wanneer je energieveld vol zit met energieën die niet van jou zijn?

 • Verbaal agressief naar de omgeving, anderen niet laten uitpraten.
 • Overgevoelig  om gepest te worden of juist een ander te pesten oftewel te willen manipuleren.
 • Passief en terughoudend zijn in het leggen en of aangaan van sociale contacten. Terugtrekken, gordijnen dicht, telefoon uit, afsluiten van jouw buitenwereld.
 • Hierdoor ontstaat prikkelbaarheid en reacties zoals huilbuien, doordrammen, manipulerend en of agressief verbaal en non-verbaal gedrag enz.
 • Vluchten van de belangrijke taken en duiken en of fixeren in en op eigen beleving, spelwereld en of vluchten in verdovende middelen.
 • Fysieke en of emotionele onrust dat leidt tot concentratieproblemen en het niet stil kunnen zitten, buikpijn, oorpijn.

 

 

Werkwijze

1e Intake sessie  duur 1,5 uur. Het is toegestaan om andere gezinsleden mee te nemen. Ieder die aanwezig is zal ook bewust of onbewust worden geholpen.

We leven samen als gezinnen en juist is het belangrijk om er samen uit te komen. Wanneer ik met iemand van het gezin aan het werk ben dan werkt dit op de ander door. Het kan voorkomen dat er emoties en of gedrag van een ander waar de afspraak voor was gepland naar buiten komt. Op dat moment voel ik de situatie opnieuw in en kan het betekenen dat het van belang is om over te schakelen op de ander persoon. Het kan wel betekenen dat de sessie langer duurt. Geef vooraf aan met hoeven jullie komen. Wanneer een van de gezinsleden veranderd dan veranderen de anderen ook want immers begint de verandering altijd bij jezelf!

Tijdens de sessies is er ruimte om te praten over dromen, het voelen en waarnemen van energieën, engelen en wezens vanuit andere dimensies.Het is ook mogelijk om diverse foto's zoals, school, klas, gezin, huisdier, familieleden en of de knuffel meenemen tijdens de sessie. 

 

Ik voer een aura, chakra en bodycheck uit

Wanneer in jouw energetisch lichaam (aura veld), verzwaarde energieën aanwezig zijn, dan verwijder ik deze met een eigen gecreerde aura cleaner ( bestaande uit zelf gevonden diverse vogelveren, met eigen betekenis en licht kracht), via een sjamanistische methode. Vaak kom ik entiteiten en of overleden familieleden of karma stukken vanuit een vorig leven tegen in een aura veld. 

Vervolgens verkrijg ik toegang tot de chakra’s die ik in balans ga brengen met gecombineerde methodes. Meestal gebruik ik Tibetaanse en kristallen klankschalen hierbij, maar het kan ook zijn dat ik magnetiseren doe inzetten.

Wanneer er nog tijd over is verkrijg ik toegang tot het fysieke lichaam. Hierbij maak ik gebruik van  diverse massage methodes zoals Neuro massage. Neuro massage is een behandelmethode die ik al sedert 2011 van mijn gidsen heb aangereikt gekregen als doel om het zelf genezende vermogen te activeren. 

 

Wanneer je als HSP mens juist fysieke aanraking prettig vindt om in rust te komen dan kun je een afspraak maken voor een Hotstone en edelsteenmassage of diepe reinigende en ontspanning massage waarin jij je ZEN voelt. 

 

Advies, ondersteuning en hulpmiddelen kunnen bestaan uit

Oefeningen zoals meditaties en visualisaties.

Kruiden en bloesem tincturen: We zijn sedert 2016 bezig met een eigen kruidentuin. Wanneer er specifiek vragen en of klachten zijn dan kunnen er kruiden als ondersteuning bij jouw proces worden ingezet. Wanneer een product niet aanwezig is dan kan ik het bestellen en of verwijzing naar een ander adres waar je het zelf kunt inkopen. 

Dr slussler celzouten

Supplementen (Forever Living Products). Op mijn webshop kan men terecht voor kwalitatieve supplementen kopen voor normale winkelprijzen maar wel kwaliteitsproducten (die op inhoudt zijn gecontroleerd volgens de wetgeving). 

Ik ben sedert 2015 Distribiteur van Forever living producten en heb een eigen webshop. Wanneer je op mijn webshop bent is het van belang dat je mijn naam Sabrina Dohmen ziet staan en mijn FBO ID nummer:  310002031730

Klik hiernaast om in de webshop te komen Forever living producten Webshop

 

Doel van de sessies.  Leren om zich op een gezonde wijze omgaan met interne en externe factoren, om liefdevol assertief er te zijn voor jezelf. Inzetten van talenten en kwaliteiten en in eigen kracht te staan. Samen oplossingen vinden zodat er respect maar ook bewustwording en positieve groei ontstaat.

 

Mogelijke dagen en tijden om een afspraak samen in te plannen zijn

Van maandag tot en met zaterdag. Tussen 10.00 en 21.30 uur uitsluitend op afspraak.

Het uurtarief wordt gehanteerd ook wanneer er meerdere gezinsleden meekomen! Kind tarief tot en met 18 jaar is € 45,- en daarna is het volwassen tarief € 55,- per uur.

Wanneer je 30 minuten nodig hebt dan betaal je ook uitsluitend voor 30 minuten! Mijn sessies worden niet vergoedt. Ik ben wel een erkend en geregistreerd therapeut met een eigen AGB code. Je kunt altijd proberen om de rekening op te sturen en deze alsnog vergoedt te krijgen. Het is al vaker (bij zilveren kruis) voorgekomen dat men toch overgaat tot vergoeden.

De duur van de sessies, is altijd in samenspraak en naar gelang er behoefte aan heeft. Mijn jarenlange ervaring wijst uit dat er 3 sessie in 3 maanden tijd nodig zijn om vooruitgang te ervaren en te hebben.

Vervolgafspraken circa 1x per 3-5 maanden om de nieuwe ervaringen, ontwikkelingen en groei te kunnen blijven volgen en dat ik kan coachen bij specifieke ervaringen op spiritueel en paranormaal vlak. Veranderingen brengen ook veranderingen aan in je energieveld. Deze pas ik aan zodat je weer verder kunt op je levens pad.

 

Van hart tot hart,

Sabrina